Munkáltatói támogatás közalkalmazottak részére?

Arról szeretnék érdeklődni, hogy szabad felhasználású jelzálog deviza hitelemhez, igényelhetem-e a munkáltatóm segítségét. Közalkalmazott vagyok , kórházban dolgozom, jelenleg elmaradásom nincs, mível mentőcsomagos vagyok ami 2012 szeptember. 1-én lejár. Tartozásom a mostani árfolyam szerint közel 7 000 000Ft.
Kérdést feltette: Nagy Pál Tiborné

Tisztelt Nagy Pál Tiborné!
A közalkalmazottak részére igényelhető munkáltató támogatásról egyelőre még nem jelent meg rendelet vagy törvény. Annyit tudunk javasolni, hogy a végtörlesztési szándékát mindenképpen jelezze december 31-ig, és majd kiderül, hogy milyen lehetőséget biztosít az állam a közszféra dolgozói részére.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt hitelszakértő!
Felmondott deviza lakáshitelem van. Közalkalmazottként dolgozom. Érdeklődni szeretnék végtörlesztés lehetőségeiről.
Tisztelettel

Tisztelt Válaszadók!

Szeretném megtudni, hogy melyek a közalkalmazottak részére -ha jól tudom: a munkaadón keresztül-igényelhető végtörlesztésre szolgáló forinthitel kondíciói? Született-e már törvény vagy rendelet ez ügyben?

Köszönettel: É.


4
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x