MKB lakáshitel

Az MKB lakáshiteleiről szeretne tájékozódni? Arra kíváncsi, hogy az MKB Bank által kínált lakáskölcsönök mely hitelcélok esetén vehetők igénybe? Kíváncsi az MKB lakáshitelek havi törlesztő részletére, valamint a Bank által kínált lakáscélú jelzáloghitelek kondícióira és igénylésének feltételeire? Keresse országszerte a Hitelnet irodáit és Partnereit és választ kaphat Bankpartnerünk lakáshiteleivel kapcsolatos kérdéseire.

Az MKB lakáshitelek célja lehet használt és új lakóingatlan megszerzése, meglévő lakás vagy családi ház korszerűsítése, felújítása vagy bővítése, esetleg áthidaló hitel igénylése lakáscsere esetén, továbbá lakáscélú jelzáloghitel kiváltására is igényelhető.

Bankpartnerünk kínálatában mind a piaci kamatozású, mind az államilag támogatott hitelkonstrukciók megtalálhatók. Az államilag támogatott lakáshitelek igénylési feltételei nem a Pénzintézet által kerülnek meghatározásra, hanem jogszabály rögzíti, melyekről honlapunkon részletes tájékoztató található.

Az MKB Banknál igényelhető lakáshitelek minimális felvehető hitelösszege 2 millió forint, a maximumot piaci kamatozású lakáshitel esetén az ingatlan értéke illetve a háztartás jövedelmi helyzete határozza meg elsősorban, de figyelembe kell venni a hitel/fedezeti arányra vonatkozó jogszabályi előírásokat is. Az államilag támogatott lakáshitelek finanszírozási összege jogszabály által maximalizált.

Jövedelemigazolás benyújtása az MKB lakáshiteleinek igénylésekor is kötelező. A lakáshitel igénylőjének legalább három hónapja fennálló, határozatlan vagy határozott időre szóló munkaviszonnyal kell rendelkeznie.

Ha Ön kiszámítható lakáshitelt szeretne felvenni, akkor különböző típusú, árazásában referenciakamathoz kötött hiteltermékek közül választhat, melynek előnye a hosszú távú stabilitás, valamint az árfolyamkockázattól való mentesség.

A kétfajta referenciakamatozású konstrukció közül az egyik hiteltermék kamatlábának alakulását a jegybanki alapkamat, a másik termék kamatát pedig a hazai állampapírpiac befolyásolja.
Az ügyfelek által fizetendő kamat mértékét az ügyfélminősítés függvényében határozza meg pénzügyi partnerünk. A havonta fizetendő törlesztő részlet összegéről hitelezési Tanácsadóink adnak részletes felvilágosítást.

Amennyiben Ön referenciakamathoz kötött lakáshitelt vagy államilag támogatott lakáshitel konstrukciót szeretne igényelni, akkor kérjük, töltse ki ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Kollégáink e-mailben fogják tájékoztatni Önt az adott hiteltermék aktuális kondícióiról, kamatáról, s a várható törlesztő részlet nagyságáról.

Bankpartnerünknél jelenleg is díjelengedési akcióban részesülhet, melynek feltételeiről szintén Kollégáink nyújtanak tájékoztatást.


Utolsó módosítás: 2021. január 05. keddFeliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt MKB Bank!
Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet elintézni a jelzáloghitelt?

Kedves Bálint!
Nem az MKB Bank vagyunk, hanem a Hitelnet hitelközvetítő iroda. Kérjük, küldje el online ajánlatkérését és Tanácsadóink tájékoztatni fogják a bankpartnereinknél elérhető jelzáloghitelekről.


2
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x