A Hitelnet irodáiban és Partnereinél nem csak személyesen, telefon vagy e-mailben kérhető felvilágosítás az egyes pénzintézetek havi törlesztéséről, hanem a honlapunkon elérhető Hitelkalkulátor segítségével is kiszámolható a bankpiac legkedvezőbb hitelkonstrukcióinak havi törlesztési kötelezettsége.

Vezető pénzügyi partnereink között megtalálható az MKB Bank is, így a Pénzintézet által különböző hitelcélokra kínált termékek havi törlesztő részlete is elérhető Hitelkalkulátorunk segítségével, amennyiben a Bank terméke adott feltételek mellett a bankpiac legkedvezőbb hitelkonstrukciójának tekinthető.

A Hitelkalkulátoron kívül ajánlatkérő űrlapunk kitöltésével Ön ugyancsak kérhet tájékoztatást az MKB Bank szabad felhasználású, adósságrendező, vagy lakáscélú jelzáloghiteleinek havi törlesztő részletéről. Kollégáink az Ön egyedi igényeinek és lehetőségeinek szem előtt tartásával készítik el a díjmentes ajánlatot.

Bankpartnerünk alábbi hiteltermékei esetén nyújtunk tájékoztatást a törlesztő részlet nagyságáról:

  • Lakáscélú jelzáloghitelek: piaci kamatozású, illetve referenciakamathoz kötött hitelkonstrukciók, államilag támogatott lakáshitelek, lakáskasszával vagy életbiztosítással kombinált lakáscélú hitelek, fészekrakó kölcsön.
  • Ingatlanhitelek: nem lakáscélú ingatlan vásárlása, építése, felújítása, korszerűsítése esetén igényelhető jelzáloghitelek, például: üdülő vagy üzlethelyiség megszerzése.
  • Szabad felhasználású és adósságrendező hitelek: piaci és referenciakamatozású jelzálogkölcsönök, életbiztosítással kombinált hitelkonstrukciók.

Pénzügyi partnerünk szabad felhasználású és hitelkiváltó kölcsönei legfeljebb 30, lakáscélú jelzáloghitelei pedig maximum 35 évre igényelhetők, tekintettel a bank által előírt életkorhatárokra, azaz a kölcsönigénylő életkora a hitel lejáratakor nem lehet több 72 évnél.

Az MKB Hitelkalkulátorának segítségével Kollégáink nem csak a várható havi törlesztés összegét tudják kiszámolni Önnek, hanem azt is meg tudják mondani, hogy a havonta befizetésre kerülő törlesztő részletből mekkora összeg fordítódik kamat illetve tőketörlesztésre, valamint egy-egy ügyleti év végén várhatóan mekkora lesz a fennálló tőketartozás nagysága.

Fentieken kívül az MKB Hitelkalkulátora ismerteti az aktuális kamatláb és kezelési költség mértékét, valamint a teljes hiteldíj mutató (THM) nagyságát, továbbá a hitel végső lejáratának időpontját is.

Amennyiben részletesen szeretné áttekinteni a Bank által nyújtott hitelkonstrukciók havi törlesztő részletét, akkor célszerű felkeresni az Ön lakóhelyéhez legközelebb található Hitelnet irodát, s Szakértőink teljes körű felvilágosítást adnak az Ön által kért hiteltermékről. A Bank kiemelt hitelkonstrukcióinak havi törlesztő részletéről szintén a Hitelnetnál érdeklődhet!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Autóra szeretnénk hitelt felvenni.