Van egy lakásom. Elváltam, 4 éve fel kellett vennem 5.000.000.- Ft-ot az Erste Banktól. Mire itt vége lett a huzavonának 5.700.000.- Ft lett.
Fél év után átmentem az OTP bankba, az első félévben 38.000.- Ft volt a részlet, most 58.000.- Ft. Ott tartok, hogy megszüntetik a hitelemet, mert nem tudom fizetni. Igaz eleinte én vittem be a fizetnivalót /de ez nem minősül semminek, mert a főnököm nem a számlára utalta a fizetésem/ aztán 2 hónapig nem fizetett. Munkanélkülin voltam 3 hónapig, 49.000.- Ft volt. Odament minden a számlára. Azóta dolgozom, a havi fizetésem 75.000.- Ft. Mindent levonnak és ez sem elég, mert a kamat akkora!!!
Kérem S.O.S. segítségüket, mit tudok gyorsan tenni?
Magdolna

Kedves Magdolna!

Elmaradás esetén hitelkiváltó kölcsön igénylésére sajnos nincs lehetősége, így javasoljuk, forduljon a hitelfolyósító bankhoz és érdeklődjön a fizetéskönnyítési lehetőségekről.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Hitelnet Csoport!
Az lenne a kérdésem, hogy vettem fel lakáshitelt, de tavaly megszűnt a munkahelyem, a lakáshitelre könnyített fizetést kértem, de ez idén jövő hónapban lejár. Még mindig nem találtam munkahelyet.
Mit tudok tenni, hogy ne vegyék el a lakásunkat?
Köszönettel:
Zoltán