Tisztelt Hitelnet!

Mi kell, hogy a hitelt fel lehessen venni?
Előző hiteltartozás rendezése esetén lehet-e igényelni hitelt?
Telefontatozás rendezésére hitelfelvétel lehetséges-e?
Mi kell hozzá?
Ha lehet, menyi időn belül?

Köszönettel:
Éva

Kedves Éva!

Adósságrendező hitel felvételéhez ingatlanfedezet, valamint az aktuális munkahelyen legalább 3 hónapja fennálló munkaviszony szükséges. Az igénylés alapfeltétele, hogy az adós jövedelme elérje a mindenkori minimálbér összegét, de a szükséges kereset összege függ a felvenni kívánt hitel összegétől is. A BAR lista kizárja a hitelfelvételt.

Adósságrendező hitel olyan korábbi kölcsöntartozások kiegyenlítéséhez igényelhető, melyeket az adós szerződésszerűen, problémamentesen törlesztett. Közüzemi díjak, hátralékok, elmaradt telefonszámla kiegyenlítéséhez nem kérhető a kölcsön.

Adósságrendező hitelhez a jövedelem igazolásán kívül (munkáltatói igazolás, NAV igazolás vagy munkabért tartalmazó folyószámla kivonat) a fedezeti ingatlan tulajdoni lapja, (családi ház esetén térképmásolata,) alaprajza, lakásbiztosítási kötvénye szükséges, továbbá díjrendezett közüzemi számlát és a személyes okmányokat kell benyújtani. A kiváltandó kölcsönökről hivatalos igazolást kell kérni a hitelfolyósító banktól, melyen nem csak a fennálló tartozás összege szerepel, hanem a problémamentes törlesztést is igazolja a bank. Továbbá a szerződésszerű törlesztés igazolásaként a törlesztési bankszámla kivonatokat kérik a hitelintézetek.

Az adósságrendező hitelek átfutási ideje körülbelül 1 hónap. Amennyiben osztrák hitel kiváltásáról van szó, akkor ez az átfutási idő meghosszabbodhat.

Személyre szóló adósságrendező hitelajánlatot Szakértőink online ajánlatkérő nyomtatványunk kitöltése után tudnak készíteni!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése