Milyen lehetőségeim vannak hitelkiváltásra a végtörlesztés után?

Tisztelt Hitelnet!
Azt szeretném megkérdezni hogy milyen lehetőségeim lennének akkor ha a korábban felvett jelzáloghitelemet kedvezőbb szintén devizaalapú hitelre szeretném cserélni.
Mivel a kedvezményes végtörlesztésre nem voltam jogosult ezért gondolom ahhoz hogy a törlesztő részleteimet csökkenteni tudjam, csak szintén devizaalapú hitel jöhet szóba. A honlapjukon található hitel kalkulátor kedvező eredményt hozott ki euró alapon. Azt szeretném megkérdezni hogy ez melyik banknál érhető el és milyen feltételek mellett.
A törlesztő részleteimet most még tudom fizetni nem is volt elmaradásom, de keresek minden ilyen lehetőséget amivel csökkenteni tudnám havi kiadásaimat .
Előre is köszönöm megtisztelő válaszukat
üdvözlettel: Z. Kálmán

Kedves Kálmán!
Köszönjük szépen megkeresését. Mivel a kedvezményes Végtörlesztés határideje december 31-én lejárt ezért hitelkiváltás esetén valóban csak deviza alapú hitelt szóba, ha jelentős törlesztőrészlet csökkenést szeretne elérni.
Sajnos itt pontos bank neveket nem tudunk Önnek mondani, nem is áll rendelkezésünkre annyi információ, hogy ajánlatot tudjunk önnek készíteni.
Kérjük töltse ki weboldalunkat található ajánlatkérő adatlapunkat és tanácsadóink ezt követően megvizsgálják az ön adottságait és személyre szóló ajánlatot fognak készíteni.


Utolsó módosítás: 2021. január 05. keddFeliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x