Milyen költségekkel jár az adósságrendezés?

Tisztelt Szakértő!

Szeretném a meglévő hiteleim kiváltását, összevonását számomra a lehető legkedvezőbb megoldással, melyek a következők.

681 000.- Ft folyószámla hitel OTP
300 000,- Ft vásárlói kártya Budapest Bank
500.000,- Ft Cetelem személyi kölcsön.

Nyugdíjasok vagyunk férjemmel együtt, én 60 éves, Ő 64 éves. A férjem nyugdíja 134 155,- Ft, az enyém 98.500,- Ft. A törlesztéseket mindig rendszeresen fizettem, tartozásunk soha nem volt. Ezen kívül havi 20.350,- Ft-ot fizetek még 5 évig államilag támogatott építési hitelre, ennek az összege kb. még 1M Ft.

Kérdésem: milyen lehetőségek lennének számomra a hitelek összevonására és milyen költségekkel járna? A hitelt 5-6 évre szeretném, mind a kettő lehetőséget összegszerűen kérném kiszámolni.

Válaszát előre is köszönöm.
Üdvözlettel.
Marika

Kedves Marika!

Bankpartnereink kínálatában megtalálhatók a kimondottan ingatlanfedezet nélküli hitelek kiváltására igényelhető hitelkonstrukciók. A hitelek összevonása ingatlan fedezete mellett lehetséges. Ingatlanfedezet nélkül, személyi hitel formájában nincs kedvező lehetőség a hitelek kiváltására. Az ingatlanukat terhelő építési hitel miatt ugyan szűkebbek a hitellehetőségek, de nem kizárt az adósságrendező jelzáloghitel felvétele. Attól függően, hogy melyik pénzintézet folyósította az építési hitelt, mekkora összeg lett eredetileg bejegyezve és mekkora az ingatlan aktuális értéke, különböző hitellehetőségek kínálkoznak.

Az igényeiknek és lehetőségeiknek megfelelő, legkedvezőbb hitelkiváltó konstrukciókról Szakértőink készséggel tájékoztatják Önöket a fenti információk ismeretében. A szükséges adatokat online ajánlatkérő nyomtatványunk kitöltésével adhatja meg néhány rövid kérdés megválaszolásával.

A rendszeres jövedelem igazolása mellett a kiváltandó hitelek problémamentes törlesztését is igazolni kell. A szerződésszerű teljesítés igazolása a törlesztési számlakivonatok bemutatásával történhet.

Az adósságrendező hitelek induló banki költségekkel és induló banki költségek nélkül igényelhetők. Alapesetben értékbecslői díjat (kb. 30.000 Ft), a közjegyzői okiratba foglalás díját (hitelösszeg 0,5-1%), folyósítási jutalékot (hitelösszeg 1-2%), földhivatali költségeket kell fizetni, de bankpartnereink díjkedvezményeinek köszönhetően ezek jelentős része most megspórolható.

Személyre szóló, díjmentes hitelajánlatunk pontos tájékoztatást nyújt az egyes konstrukció igénylése során felmerülő járulékos költségekről, a THM (Teljes Hiteldíj Mutató) mértékéről. Irodáinkban a teljes körű hitelügyintézés díjmentes, hitelközvetítői díj nincs! A személyes kapcsolatfelvételhez irodáink elérhetőségét ITT találja. A hitelkiváltó kölcsönök aktuális törlesztő részletét adósságrendező hitelkalkulátorunk segítségével előzetesen is kiszámolhatja.


Utolsó módosítás: 2021. január 05. keddFeliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x