Üdvözlöm!

Külföldön dolgozom és szeretnék lakást venni megyeszékhelyen. Van egy konkrét ajánlat, amin gondolkodom, és sokat segítene, ha a hitelről is lenne információm. A lakás körülbelül 28 millió forintba kerül, amelyből 1.5 millió forint a hozzá tartozó garázs.

Érdeklődni szeretnék, hogy tudnának-e olyan konstrukcióról ajánlatot küldeni, amelyben
1. külön hitel a garázsra, a lehető legnagyobb %-ban (gondolom 80), változó kamatozású, viszont olcsó vagy ingyenes visszatörlesztéssel, ha a kamat emelkedne, 10 évre.

2. a) Maximális hitel a lakásra (26.5 millió Ft-ra) 20 évre, 10 évig fix
2. b) 15 millió forint hitel a lakásra 10 évre, fix kamatozással
2. c) 15 millió forint hitel a lakásra 10 évre, 5 évre fix kamatozással, kedvező visszatörlesztési lehetőséggel

Megfelelő jövedelemmel rendelkezem, amelyről ha elfogadnak bármilyen igazolást, akkor természetesen megpróbálom beszerezni, a cég bankoknak engedi, hogy a munkaszerződés fénymásolatát odaadjuk, magánszemélyeknek nem.

Értelemszerűen a munkabéremet nem tudom így a bank számlájára küldeni, viszont lakásbiztosítást, ha megéri, akkor kötnék rajtuk keresztül. Amennyiben van egyéb feltétel, amivel jobb százalékot lehet kialkudni, kérem szíves tájékoztatását.

Üdvözlettel.

Kedves Kérdező!

Garázs vásárlására külön hitel nem vehető fel, de vannak olyan hitelkonstrukciók, melyekkel a lakás vásárlásához kapcsolódóan gépkocsitároló vételára is finanszírozható.

Azt is tudni kell, hogy törvényi előírás alapján - megfelelő jövedelemfedezettség esetén - egy ingatlan forgalmi értékének maximum 80%-a vehető fel hitelként. 28 milliós lakás esetében tehát a banki hitel maximális összege nem lehet több, mint a 28 milliós érték 80%-a, vagyis maximum 22,4 millió forint.

E maximális hitelösszegre és a 15 millió forintra vonatkozó aktuáis törlesztő részletekről előzetesen online lakáshitel kalkulátorunk segítségével tájékozódhat. Online adatlapunk kitöltése után Szakértőink készséggel készítenek Önnek személyre szabott, díjmentes kalkulációt is!

Léteznek olyan előtörlesztési kedvezmények, melyek irodánkon keresztül történő hitelfelvétel esetén érhetők el. Erről Szakértőink készsggel adnak további tájékoztatást, mint ahogy a lakásbiztosítás, illetve hitelfedezeti biztosítás kötésével elérhető kamatkedvezményekről is.

Jövedelméről munkálatatói igazolást szükséges kitölteni, amely a hitelkérelem beadásakor nem lehet 30 napnál régebbi. Ez a jövedelemigazolás bankonként eltérő formanyomtatvány. Ezen túlmenően - pénzintézettől függően - utolsó 3-6 havi munkabért tartalmazó bankszámla kivonattal kell alátámasztani a jövedelemigazoláson szereplő összeget.

Irodáinkban díjmentesen vállaljuk a teljes körű hitelügyintézést is!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése