Milyen gyorsan kaphatok lakáshitelt?

Találtunk egy alkalmi vételű lakást, nagyon kedvező lenne az ára. Azért ilyen alacsony, mert a tulajdonosnak lenne egy olyan feltétele, hogy 3 héten belül kellene neki a vételár. Az lenne a kérdésem, hogy Önök szerint megoldható lenne-e ennyi időn belül hozzájutni a pénzhez?

Önerőnk az jelenleg nincs semmi sem, de a lakást a tényleges érték feléért tudnánk megvenni.

Kérem írják meg, hogy megoldható lenne-e így a vásárlás és a .

Köszönöm mielőbbi válaszukat:

D.

Tisztelt D.!
Egy átlagos átfutási ideje partnereinknél általában 2-3 hét, hiszen jelen időszakban nincs túlságosan sok igénylés. Az Ön által megjelölt 3 hét véleményünk szerint tartható.

A teljesen nélküli vásárlás azonban már elképzelhető, hogy problémát fog okozni még abban az esetben is, ha a tényleges forgalmi értéknél lényegesen olcsóbban tudnak megvásárolni egy ingatlant. Több olyan pénzintézeti partnerünk van, ahol a vételár és az értékbecslés közül az alacsonyabbat veszik figyelembe a során. Természetesen a hitelbírálat során megoldható lehet az értékbecslésből is kiindulni egyes bankoknál, de itt sem lehet 10-20 %-nál nagyobb eltérés. Az Önerő nélküli vásárlásnak tehát eléggé korlátozott lehetőségei vannak és ezekben az esetekben elvárás, hogy kellően magas jövedelemmel rendelkezzenek az igénylők. A Hitelnet segítségével mindig meg tudja tekinteni lakáshitel kalkulátorunkban az aktuális legkedvezőbb törlesztő részleteket.

Kérem tölts ki oldalunkon található adatlapunkat és kollégáink ismertetni fogják Önnel az elérhető lehetőségeket.


Utolsó módosítás: 2021. január 05. keddFeliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Lakásvásárlásra 2,6 millió forint jelzálog alapú hitelt szeretnék igényelni. Munkaviszony van. Mennyi idő alatt kapom meg?
Köszönettel!
Nóra

Tisztelt!!!
A kérdésem az lenne, hogy 61 évesen lakásvásárlásra 2.000.000 Ft-ra lenne szüksége anyósomnak. Egy banknál be van adva a kérelem augusztus eleje óta, eddig mindig valami baj volt, most 2 napja azt mondták, hogy új hitelkérelem kell a kora miatt és biztosítást kell kötni, és csak 4 évre tudnak adnak adni 1.000.000 Ft-ot.
Időközben kifizették a lakásra a többi pénzt és csak ez a 2 millió kellene. Eddig hitelképes volt most, hogy mi lesz nem tudjuk. Azt szeretném kérdezni, hogy önöknél kapna-e hitelt és mennyi idő alatt?


4
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x