Kedves Hitelnet Szakértő,

lakásfelújítási célú hitel kapcsán használtam a kalkulátort 5 millió Ft hitelösszegre és 10 éves futamidőre. A honlapon észrevettem a hitel Garanciát, ami ilyen hitelekre is vonatkozik, de bevallom, nem teljesen értem a feltételeit. Ha pl. a legjobb kamat a fontos nekem a teljes futamidőn keresztül, és folyósítanak nekem 5 millió feletti lakáscélú hitelt, amit Hitelneten keresztül igényeltem, akkor mondjuk a folyósítást követően meddig mehetek a Hitelnethez a 100.000 Ft-os garanciáért, hogy találtam jobb kamattal hitelt ugyanilyen célra és futamidőre?

Azt hittem először, hogy kérek ajánlatot, és a legjobb Hitelnetes ajánlatnál "lehet" jobbat hozni a 100.000 Ft-os garancia miatt, de ez ellentmond annak, hogy feltétel a folyósítás is. Ez inkább a 20 ezres ajándékra tűnik igaznak.

(És az a feltétel se világos a Garancia kapcsán, hogy ugyanazt a hitelt először Hitelneten keresztül igényeltem, vagy ez a legelső bármilyen hitel, amit Hitelneten keresztül igényeltem).

Köszönöm, ha segítenek ebben.
Gergő

Kedves Gergő!

Legjobb Hitel Garancia esetén a Hitelnet által ajánlott hitelkonstrukciónál kedvezőbb ajánlat bemutatására a hitelfolyósítást követően már nincs lehetőség. Tehát, ha Ön adott kamatperióduson belül a legalacsonyabb kamat mellett szeretne hitelhez jutni, akkor Szakértőink ennek megfelelően megkeresik a legkedvezőbb lakáshitel konstrukciót. Ha közvetlenül ezt követően, de még a hitelfelvétel előtt, Ön talál jobb ajánlatot a bankpiacon, akkor lehet jogosult arra, hogy legfeljebb 100.000 Ft erejéig hozzájárulunk hitelfelvétele költségeihez. Ahhoz, hogy az anyagi hozzájárulást megkaphassa, feltétel, hogy a Hitelnet ajánlatánál kedvezőbb lakáskölcsön folyósításra kerüljön. Ha nem talált a Hitelnet ajánlatánál kedvezőbbet és azt igényli, majd a kölcsön folyósításra kerül, akkor az azt követően bemutatott jobb ajánlatot sajnos már nem tudjuk elfogadni.

A másik lehetőség, ha Ön hoz egy hitelajánlatot és annál kedvezőbbet nem tudunk Önnek mutatni, akkor lehet jogosult a 20.000 Ft-os Garantált ajándékra.

A Garanciához kapcsolódóan további feltétel, hogy az adott kölcsön a legelső, Hitelnet.hu honlapon keresztül igényelt lakáscélú kölcsön legyen.

Ez az akció 2015. 07.01 – 2015.12.31.-ig érvényes, azonban nem minden Hitelnet.hu partnernél érhető el. Javasoljuk, hogy ezzel kapcsolatban érdeklődjön a lakóhelyéhez legközelebbi Hitelnet irodában. Irodáink elérhetőségét ITT találja.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése