Milyen céges hitelt kaphatok ingatlanvásárlásra?

Tisztelt Hitelnet!

Céges hitel után érdeklődöm, ami ingatlanvásárlás lenne, szállásadás bővítésre. Mindenképp csak céges hitelt tudnék igénybe venni. Ingatlanvásárlásra szeretném fordítani. Tevékenységi körünkben van a szállásadás, szobákat szeretnénk kialakítani.

Nagyon alkalmas rá az ingatlan, amit találtam. Ezt az ingatlant fedezetként tudnám adni, csak nem vagyok vele tisztában cégnél hogy működik ez.

Köszönöm a segítséget!
Zsuzsanna

Kedves Zsuzsanna!

Irodánk lakossági hitelügyletek közvetítésével foglalkozik. Vállalkozói hitelek ügyintézésen nem vagyunk illetékesek. Ingatlanvásárlásra felvehető hitelkonstrukciót csak akkor tudnák Önnek javasolni, ha magánszemélyként, s nem cégként vásárolná az ingatlant.

Azzal kapcsolatban, hogy céges hitelként történő finanszírozás esetén mennyi önerő szükséges a vásárláshoz, s milyen egyéb feltételeknek kell megfelelni, vállalati hitelezéssel is foglalkozó pénzintézeteknél kellene érdeklődnie. Elsőként a számlavezető hitelintézet felkeresését javasoljuk!Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Hitelnet!
Én vállalkozó vagyok és vállalkozói hitelt szeretnék igényelni. A kérdésem most csak annyi lenne, hogy van-e erre Önöknél lehetőség? Ha igen, akkor szívesen felvenném Önökkel a kapcsolatot személyesen is.
Köszönettel: Zsombor


2
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x