Ingatlanfedezet bevonása mellett igényelhető szabad felhasználású vagy lakáscélú – építés, bővítés, vásárlás, korszerűsítés, felújítás – hitel igénylését szeretné elindítani a közeljövőben, de még nem döntött a hitel devizaneméről? Az alábbi összefoglalóból kiderül, hogy mely érvek szólnak a forinthitel mellet.

[ad#jelzalogbejegyzes szabfel lakashitel]

A forinthitel előnyei:

  • A THM (Teljes Hiteldíj Mutató) mértéke a támogatott hitelekhez hasonlóan kedvező és alacsony.
  • A forint alapú jelzáloghitelek kamata és teljes hiteldíj mutatója versenyképes a deviza alapon nyújtott jelzáloghitelek kamatával és teljes hiteldíj mutatójával.
  • A hitel nyilvántartása, folyósítása és törlesztése egyaránt forintban történik, így elkerülhető az árfolyam ingadozásából eredő kockázat.
  • A forinthitelek árazásukban úgynevezett referencia kamathoz (BUBOR illetve jegybanki alapkamat) kötöttek, így a törlesztő részlet előre kalkulálható és átlátható.
  • Pénzügyi partnereink többsége az első évben fix, nem változtatható kamattal kínálja forinthitelét.
  • Kamat- illetve költségkedvezmény érhető el, amennyiben Ön vállalja, hogy havi rendszeres jövedelmét az adott pénzintézetnél vezetett folyószámlára utaltatja, valamint megbízást ad legalább két csoportos beszedésre.
  • Vezető pénzintézeteink egyike által kínált forinthitel igénylése esetén további kamatkedvezmény érvényesíthető, ha az Ön által felvenni kívánt hitelösszeg meghaladja az 5, illetve 10 millió forintot.

Amennyiben konkrét hitelajánlatot szeretne kérni, ezt is megteheti a honlapunkon található ajánlatkérő nyomtatvány kitöltésével. Hitelezési Tanácsadóink 1 munkanap alatt elkészítik az Ön számára kedvező hitelkonstrukciókat tartalmazó ajánlatot. Az ajánlat díjmentes, nem jár semmilyen kötelezettséggel.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése