Miért jó Önnek, ha a Hitelinfónál veszi fel hitelét?

A Hitelnet mintegy 30 pénzügyi partnere által kínált jelzáloghitelek közül segít megtalálni az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelő hitelkonstrukciót. A jelzáloghitelek kínálatában mind a szabad felhasználású, mind a lakáscélú hiteltermékek megtalálhatók, forint és deviza alapon egyaránt.

Vezető pénzintézeteink egyike által kínált termékek több szempontból is előnyösek lehetnek az Ön számára. Melyek ezek az előnyök?

  • Idegen pénzintézet hitelének kiváltása esetén a partnerünknél történő hitelfelvétel ingyenes, ugyanis Önnek nem kell megfizetnie a fedezetül bevont ingatlan értékbecslésének díját, a tulajdoni lap Takarnet-ből történő lekérdezésének díját, a jelzálog bejegyzés illetékét, a közjegyzői munkadíjat, valamint a folyósítási jutalékot. Ezzel egy 5 milliós hitelfelvétel esetén körülbelül 175 ezer forintot takaríthat meg.
  • Amennyiben nem hitelkiváltásról van szó, de az igényelt szabad felhasználású vagy lakáscélú jelzáloghitel összege meghaladja az ötmillió forintot, Ön ekkor is díjkedvezményben részesülhet, melynek mértéke az értékbecslési díj teljes egészére, valamint a közjegyzői okirat ötven százalékára terjed ki. 5 millió forint összegű hitelfelvétel esetén ez tehát hozzávetőlegesen 45 ezer forint megtakarítást eredményez.
  • Ha az Ön által igényelt kölcsön összege meghaladja a 10 millió forintot, és nem adósságrendezésre kívánja igénybe venni, akkor ugyancsak érvényesíthető a következő kedvezmény: értékbecslés és közjegyzői díj teljes összegének elengedése. Az így megspórolt összeg 5 milliós hitelügylet esetén 80 ezer forintot tesz ki.
  • Bankpartnerünknél az ingatlanfedezetű jelzáloghitelek széles skálájából választhat: szabad felhasználású jelzáloghitel, adósságrendező hitel, lakáscélú kölcsön, lakáslízing. A hitelek lakástakarék pénztárral illetve életbiztosítással kombinálva is igényelhetők forint és euró alapon egyaránt.
  • A hitelek mellé köthető törlesztési biztosítás esetleges munkanélküliség, átmeneti keresőképtelenség, balesetből eredő rokkantság vagy halál esetére is.
  • Továbbá partnerpénzintézetünk lehetőséget biztosít gyorsított hitelbírálatra is.

Fenti kedvezmények igénybe vételére akkor lehet jogosult, ha hitelkérelmét február 28-ig elindítja. Ha a felvenni kívánt hitel havi törlesztő részletéről szeretne tájékoztatást kapni, akkor kérjük, küldje el ajánlatkérést. Szakértőink 24 órán belül összeállítják az egyedi igényeknek megfelelő díjmentes ajánlatot.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x