Mennyit fog érni lejáratkor a lakáskasszába fizetett összeg?

Üdvözlöm.
Több mint valószínű, hogy nem tudjuk végtörleszteni a lakáshitelt.
A kérdésem az lenne, hogy a lakáskasszával kombinált hitel estében, a lakáskasszába befizetett összeg, mennyit fog érni 4 év múlva (ekkor jár le). Illetve a bank ezt az összeget majd frankra váltja, és az akkori árfolyam fog majd dominálni? Ha igen, akkor azon izgulhatok majd, hogy 4 év múlva mennyit ér majd a Ft.
Válaszát előre is köszönöm.
Kérdést feltette: csaba

Kedves Csaba!

Hogy a lakáskasszába befizetett összeg mennyit fog érni lejáratkor, attól függ, hogy havonta mekkora összegű megtakarítást fizet. Lejáratkor a havonta befizetett megtakarításon túl jóváírják Önnek az állami támogatást és a betéti kamatokat. A pontos összegről a pénzintézet tud felvilágosítást adni.

A lakáskassza lejáratakor a teljes összeg a fennálló tőketartozást fogja csökkenteni. Ha CHF alapú hitele van, akkor a lejáratkor érvényes CHF árfolyam lesz a mérvadó az átszámításnál.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Milyen hátrányokkal jár az ha a – "Fundamenta LTP-vel kombinált"- hitelt szabad felhasználású személyi kölcsönként vettem fel az Erste banknál?
Futamidő végén igényt tarthatok a "Fudamentánál" az ERSTE banknál fennmaradó tőkerész törlesztés céljából a kedvezményes kamatozó lakáshitel felvételére?
Ha nem! – Akkor miért nem?

Kedves Jenő!
Kérdésére a Fundamenta szakértője tud Önnek pontos választ adni.


2
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x