Mennyi munkaviszony szükséges az építési hitelhez?

Hány bejelentett hónap szükséges az építési hitelhez? Mennyi fizetés? Kb. 8 millió forintra lenne szükség. Telek saját. 43 éves vagyok. Kb. 20 évre venném fel a hitelt.
Ágnes

Kedves Ágnes!

Építési hitel igényléséhez a jelenlegi munkahelyen legalább 3 hónapos munkaviszony megléte szükséges. Az adós nem lehet próbaidő alatt. Feltétel, hogy az igénylő jövedelme elérje a mindenkori minimálbér (jelenleg nettó 60.600.- Ft) összegét. Hogy 8 millió forint összegű hitel jóváhagyásához mekkora összegű jövedelmet kell igazolni, az több tényezőtől is függ. (például: a háztartás rendszeres kiadásai, keresők és eltartottak aránya, meglévő, hiteltörlesztések összege, a várható törlesztő részlet összege, stb). Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Hiteltanácsadóink tájékoztatni fogják az építési hitellehetőségekről!Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x