Míg néhány évvel ezelőtt az ingatlanfedezet nélküli személyi kölcsönök viszonylag magas – 18-24% - körüli kamatszinten mozogtak, addig most már akár a szabad felhasználású jelzáloghitelekéhez hasonló kamat mellett igényelhetjük ezt a típusú hitelt is. Mutatjuk az aktuális törlesztő részleteket, valamint azt, hogy a kedvező kamatért cserébe milyen feltételeket támasztanak a hitelintézetek.

Személyi kölcsönök kamatkedvezménnyel

A banki hirdetmények alapján a személyi kölcsönök sztenderd kamata jellemzően 13-18% közötti, de jelentős mértékű kamatkedvezmény érvényesíthető abban az esetben, ha az igénylő jövedelme az adott pénzintézetnél vezetett bankszámlára érkezik, vagy vállalja, hogy a jövőben a hitelnyújtó banknál vezetett számlára érkezteti jövedelemét. Ezzel akár megfelezhetjük az adott személyi hitel kamatát.

Mekkora kamatkedvezmény érvényesíthető?

A kamatkedvezmény mértékét nagyban befolyásolja, hogy mekkora összegű jövedelem-jóváírást tudunk vállalni. Ezt az alábbi diagram szemlélteti.

A grafikon megmutatja, hogy Bankpartnerünk egyikénél – a mai napon hatályos személyi kölcsön hirdetmény alapján – mekkora kamat és törlesztő részlet mellett juthatunk személyi hitelhez különböző összegű jövedelem-jóváírás vállalásával, illetve mennyi lenne a havi törlesztési kötelezettség munkabér érkeztetése nélkül.

Példa: 1,5 millió forint összegű kölcsön, 5 éves futamidő. A vállalt jövedelem-jóváírás:

A. Jövedelem-jóváírás nélkül, normál kamattal (THM*: 16,17%)

B. Nettó 100.000 Ft összegű jövedelem-jóváírással, kamatkedvezménnyel (THM*: 12,78%)

C. Nettó 250.000 Ft összegű jövedelem-jóváírással, kamatkedvezménnyel (THM*: 9,55%)

*A THM kalkulációja során 1,5M Ft hitelösszeg, 5 éves futamidő, 0 Ft számlavezetési díj (Szimpla számlacsomag) és 15.000 Ft folyósítási díj került figyelembevételre.

Igénylési feltételek:

  • Életkor: minimum 23 év, maximum 70 év. (Ha az igénylő a 23. életévét nem töltötte be vagy a futamidő lejárata előtt betölti a 70. életévét, akkor életkori és adósra vonatkozó feltételeknek megfelelő kezes bevonásával igényelhető.
  • KHR negatív adóslistája kizáró ok
  • Bankszámla nyitása és fenntartása a teljes futamidő alatt
  • Megfelelő jövedelem
  • Hitelösszeg: 1.000.001 – 5.000.000 Ft

Mikor és miért érdemes igénybe venni?

  • Alacsony és a teljes futamidő alatt fix kamat
  • Minimális igénylési feltételek
  • A konkrét hitelcél meghatározása nélkül bármire felhasználható
  • Gyors ügyintézés

Személyre szabott tájékoztatást

Ha Önnek biztosíték nélküli kölcsönre lenne szüksége, számoljon online Személyi kölcsön kalkulátorunkkal, majd kérje Szakértőik egyedi ajánlatát! Irodáinkban  a teljes körű hitelügyintézés díjmentes!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése