Melyik banknál vannak a legkedvezőbb feltételek?

Jelzálog alapú hitelt szeretnék felvenni, Ft alapút.Keresem a számomra legkedvezőbb bankot.A jelenlegi banknál,ahol a folyószámlám is van, van hitelkeretem, és egy személyi kölcsönöm, de nem ez a bank adná a legkedvezőbb feltételeket ingatlanfedezetű jelzáloghitelre. Ha egy másik bankot választok,és a jelenleginél megszüntetném a folyószámlámat,az milyen költségekkel járna? A hitelkeretemet( mely a fizetésem kétszerese) ,gondolom, rendezni kellene? Kérdésem még, érdemes e bankot váltani?
Melyik lenne a legkedvezőbb?
Válaszát előre is köszönöm!
Kérdést feltette: Márta

Kedves Márta!

A folyószámla megszüntetése önmagában nem jár költséggel. Ha a számlán azonban van igénybevett hitelkeret, akkor azt természetesen a megszüntetés előtt rendezni kell.

A bankváltás kérdése függ a rendelkezésére álló hitelajánlatoktól. Kérem, töltse ki online adatlapunkat, s Hitelszakértőink tájékoztatni fogják az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő forint alapú jelzáloghitelekről.

A döntés során elsődleges szempont a felvenni kívánt jelzáloghitel havi törlesztő részelte, de nem elhanyagolható tényező az sem, hogy mekkora összeget tesznek ki a jelzáloghitel felvételével járó költségek: értékbecslés, folyósítási jutalék, stb. Ezért fontos az egyes konstrukciók THM (Teljes Hiteldíj Mutató) szerinti összehasonlítása is. Díjmentes ajánlatunkból megismerheti Bankpartnereink jelenlegi – díjelengedési akció keretében nyújtott – forinthiteleit is.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x