Tisztelt Hitelnet!

A fővárosban szeretnék egy használt lakást vásárolni. Mivel a teljes vételár nem áll rendelkezésemre, arra gondoltam, hogy lakáslízinget veszek igénybe. Értelemszerűen arra lennék kíváncsi, hogy melyik a legkedvezőbb lakáslízing jelenleg?

A lakás ára 11 millió forint. 6 millió forintom van. Futamidőben akár 20 évig is elmennék. Minden megoldás érdekelne, amit ajánlani tudnak, ami kedvező és elérhető számomra.

Tájékoztatásukat előre is köszönöm.
Üdvözlettel. Krisztián

Kedves Krisztián!

A lakáslízingre vonatkozó - jogszabály általi - finanszírozási arányokat figyelembe véve euró és forint alapú lízingkonstrukció igénybevételére egyaránt lenne lehetősége. Az euró alapú lízingtermékek kamata és Teljes Hiteldíj Mutatója (THM) kedvezőbb, mint a forint alapú konstrukcióké, de míg euró alapon számolni kell az árfolyamkockázattal, addig forint alapon ez kiküszöbölhető.

A lakáslízing termékeket most még vonzóbbá teszi, hogy pénzügyi Partnerünk őszi díjelengedési akciójának köszönhetően az értékbecslés, a közjegyzői okirat, valamint a szerződéskötési díj most egyaránt megspórolható. Ezzel nem kevés kiadástól kímélheti meg magát.

Ahhoz, hogy a legkedvezőbb lakáslízinget megtaláljuk az Ön számára, további információra is szükség lenne. A lízingelni kívánt lakás jellemzőin túl meghatározó az Ön jövedelmi helyzete, igazolt nettó keresetének összege, rendszeres havi kiadásai. A szükséges adatokat kérjük, küldje el online nyomtatványunk kitöltésével. Ezt követően Szakértőink személyre szóló, díjmentes lízingajánlatban fogják Önt értesíteni a legkedvezőbb lakáslízing konstrukciókról! A várható lízingdíj összegéről addig is online Kalkulátorunk segítségével tájékozódhat!

 

 

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Tanácsadó!
Használt lakás vásárlását tervezzük és a vételárat lakáslízing segítségével szeretnénk kifizetni. Olvastam, hogy forint és euró alapú lakáslízing is felvehető. Kérdésem az, hogy melyik lenne kedvezőbb számunkra?
Köszönettel várom válaszukat.
Flóra