Szeretné Ön, ha hiteltörlesztése az eddigieknél kevésbé terhelné meg a pénztárcáját? Elgondolkodott már azon, hogy érdemes lenne több, kisebb összegű személyi kölcsönét egy alacsonyabb kamatozású hitelre váltania? Eszébe jutott már, hogy célszerű volna utánajárni annak, hogy lenne-e jelenleg a pénzpiacon kedvezőbb hitelkonstrukció annál, amit Ön most fizet? Ha mindhárom kérdésre igen a válasza, akkor a legjobb helyen jár!

Honlapunkon található hitelkiváltás kalkulátor segítségével pillanatok alatt egyszerűen kiszámolható hogyan alakulnának törlesztő részletei az irodánk nyújtotta legkedvezőbb lehetőségek által.

A hitelkiváltás lényege tehát, hogy meglévő kölcsöneit kedvezőbb kamatozású hitelre cserélje. Hitelkiváltás esetén a legkedvezőbb hitelkonstrukciót a szabad felhasználású jelzáloghitel igénylése jelenti. Főként személyi kölcsönök jelzáloghitelre való kiváltása esetén érhetők el jelentős törlesztő részlet különbségek, természetesen a jelzáloghitel javára. Ehhez ingatlanfedezet szükséges. Amennyiben nem Ön az ingatlan tulajdonosa, az sem jelent problémát, ugyanis bármely családtag, közeli hozzátartozó ingatlana elfogadható fedezetként.

Hitelkiváltás esetén rendkívül fontos a problémamentesség, a pénzintézetek csak pontosan fizetett, elmaradás nélküli hiteleket váltanak ki.

A kölcsön már 1.000.00.- Ft hitelösszegtől igényelhető. A maximálisan felvehető hitelösszeget az ingatlan értéke határozza meg, melynek alapja az értékbecslő által megállapított forgalmi vagy hitelbiztosítéki érték, illetve a 2010. március 1-től hatályos jogszabály, mely szerint a hitel összege nem haladhatja meg a fedezeti ingatlan forgalmi értékének meghatározott százalékát.

A hitel devizaneme euró, svájci frank vagy forint egyaránt lehet. A törlesztés történhet forintban vagy a választott devizanemben is. Hitelkalkulátorunk segítségével kiszámolhatja melyik devizanemben érdemes Önnek a hitelt igényelni.

A hitelt minden 18. életévét betöltött, cselekvőképes természetes személy igényelheti, a futamidő lejártakor azonban életkora nem haladhatja meg a 70.-75. életévet. A hitel futamideje pénzintézettől függően 20; 25 vagy akár 35 évig is terjedhet. A 35 éves futamidőt azonban nem célszerű választani, mert havi törlesztő részlet minimálisan csökken a 25 éves futamidőhöz képest.
Személyre szóló hitelajánlatunkért töltse ki adatlapunkat most és Kollégáink megkeresik az Ön számára elérhető legkedvezőbb lehetőségeket.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Szeretném megtudni hogyan válthatom ki a meglévő hitelemet egy másik banknál, úgy hogy még tudjak felvenni kölcsönt egy másik összeggel? A munkáltatói igazolás meddig jó?