Mekkora összegű lakáshitelt vehetek fel Euró alapon?

Lakást szeretne vásárolni és szeretné tudni, hogy a lakáshitelek milyen devizanemben érhetők el, illetve mekkora saját erővel kellene rendelkeznie?

Az alábbi információkat lakásvásárlás esetén mindenképpen tudni érdemes:

Ha szeretné megtudni, hogy az Ön által felvenni kívánt lakáshitel törlesztő részletének és az Ön jövedelmének aránya hány százalékos, illetve, hogy az Ön által fedezetül felajánlott ingatlan melyik településminősítési kategóriába esik és ezek alapján Ön mekkora összegű kölcsön felvételére lehet jogosult, akkor kérjen személyre szóló ajánlatot, melyet Kollégáink díjmentesen kidolgoznak az Ön igényeinek megfelelően.

Az ajánlatból megtudhatja az adott hitelösszeg havi törlesztő részletének nagyságát is a választott futamidőre. A lakáshitel maximum 35 évre igényelhető.

Ha további kérdései merültek fel a finanszírozási sávokat illetően, akkor kérjük, keresse fel a Hitelnet irodáit, ahol teljes körű hitelügyintézéssel várjuk Önt. Irodáink – az Ön lehetőségeinek megfelelően – telefonon és e-mailben is elérhetők.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x