Mekkora jövedelem szükséges egy egyedülálló férfinek, aki 29 éves és 3.500.000.- Ft-ot szeretne felvenni lakás vásárlásakor? Lakás értékének 50%-a meg van!
Attila

Kedves Attila!

Lakáshitel igényléséhez legalább a mindenkori minimálbér összegét (nettó 60.600.- Ft) elérő jövedelem szükséges. A bankok által elvárt nettó jövedelem összege függ a hiteligénylő rendszeres kiadásaitól, esetleges meglévő hiteltörlesztéseitől, a várható havi törlesztő részlet összegétől.
Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Hiteltanácsadóink tájékoztatni fogják az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő lakáshitel konstrukciókról!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

8 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Üdv!
Lakáshitelt szeretnénk felvenni. Én gyesen vagyok, páromnak nincs még meg a 3 hónap a munkahelyén. Érdeklőnék, hogy nagymamám feltudná-e úgy venni a hitelt, hogy azt mi fizessük, és hogy ne kelljen ráterhelni a saját ingatlanjára. Szóval hogy halála után, örökölhető legyen a lakása.
Előre is köszönöm.

Szép estét!
Érdeklődni szeretnék, hogy férjem megváltozott munkaképességű 50%-ban. Önkormányzattól határozatlan idejű támogatást kap, 37.525 Ft-ot. Én gyesen vagyok, 52.200 Ft. Lakást szeretnék. Tudni szeretném, hogy kaphatok-e hitelt erre a jövedelemre?
Köszönöm.

Van egy lakás, amit kinéztünk a párommal. Azt szeretnénk megtudni, hogy a leírtak alapján megkapom-e a hitelt. Április huszadika óta dolgozom bejelentve. Havi százat tisztán megkapom, a bruttó bérem 150 ezer forint. Kinéztünk egy lakást, ami hatmillió forint, de van ingatlan is, amit tudunk fedeznek adni és arra vagyunk kíváncsiak, hogy sikerül-e a hitelt megkapnunk.
Válaszát köszönöm és várom.