Megoldás a törlesztő részlet csökkentésére

Üdv.

Együtt vagyok a párommal 1 éve. Van neki egy három részből álló hitele, amelyet 8 évre vett fel, most 6 éve fizeti. A szülei háza a fedezet. Sajnos a párom nem érti és nem foglalkozott a történésekkel, és nem tudott róla, hogy a hitelét kitolták 20 évesre. Ez a napokban derült ki.

5 millió forintot vett fel, 6 éve fizeti már, (havi 80.000 ezer). És még 7 millió Ft van hátra. Nem akarok beletörődni, kiskaput keresünk..
Ez az összeg irreális. Fiatal pár vagyunk, albérletben, és nem tudunk bevállalni egy babát így.

Kérem, segítsen nekünk elindulni.
Moncsi

Kedves Moncsi!

Deviza alapú hitelek esetén az árfolyam emelkedése miatt lehetséges a forintra átszámított tőketartozás jelentős mértékű megemelkedése. Ennek következménye lehet az, hogy a hitelfolyósító bank kitolta a futamidőt.

Nem tudjuk, milyen kiskapura gondolt. Ami esetlegesen megoldás lehet, az a hitelkiváltás. Ha létezik a bankpiacon olyan hitelkonstrukció, mely kedvezőbb a párja jelenlegi kölcsönénél, akkor érdemes lenne a hitelkiváltásban gondolkodni, s ez által mérsékelni a havi törlesztési kötelezettséget. z aktuálisan elérhető legkedvezőbb törlesztő részletek megtalálhatóak hitelkalkulátorunkban.

Az igényeiknek és lehetőségeiknek megfelelő hitelkiváltó konstrukció megtalálásában Hitelszakértőink készséggel állnak rendelkezésükre. Nem kell mást tenniük, mint kitölteni online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Tanácsadóink személyre szóló, díjmentes hitelajánlatban fogják Önöket tájékoztatni az esetleges lehetőségekről.


Utolsó módosítás: 2021. január 05. keddFeliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
1 Kérdések és válaszok
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Hozzászólok, mert felháborító amit a magyar emberekkel tesznek a bankok! Az állam meg ehhez hozzájárul. Milyen érdekes dolog, hogy külföldön is van válság és mégsem lehetetlenítik el az embereket. Éppen tegnap este értem haza Németországból. Ott az öt évvel ezelőtt felvett hitel törlesztője sem és a futamidő sem változott. Ugye milyen érdekes???? Mi történik ebben az országban??? Ha meg segítséget akarunk kérni, akkor jönnek azzal, hogy vegyél a nyakadba újabb hitelt, mert neked az lesz jó! Milyen jó is lesz, fizess csak amíg bele nem rokkansz! Nincs ebben az országban egyetlen egy olyan ügyvéd, aki kinyitná már a száját és… Továbbiak »


1
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x