Meglévő jelzáloghitelem mellett van még személyi kölcsönöm, és hitelkártya tartozásom is. Sajnos, aktív bárlistás vagyok, amin már nem tudok változtatni. Havonta rendszerességgel fizetem a hiteleimet, de sajnos nem mindig annyit, amennyit kéne.

Az Önök kalkulációja alapján kiszámoltam, hogyha kapnék 1.000.000 Ft hitelt, akkor a hitelkártyákat és a személyi kölcsönt kitudnám fizetni /ezek törlesztése összesen 56.000 Ft/, és jelentősen csökkenne a kiadásom havonta.

Kérem, írják meg, hogy van-e lehetőségem Önöknél a kölcsönfelvételre.

Tisztelettel.
Edit

Kedves Edit!

A leírtak alapján sajnos nincs lehetősége a kölcsönfelvételre, mert bárlistás személyt jelenleg egyetlen pénzintézet sem hitelez. Ez személyi hitel és jelzálog alapú hitel esetén egyaránt így van.

Tartozásai rendezésére csak oly módon nyílna lehetőség, ha Ön helyett más – BAR listán nem szereplő – személy venné fel a kölcsönt, szükség esetén ingatlanfedezet bevonásával. A BAR lista miatt Ön nem vehet rész hitelügyletben.

Amennyiben van lehetőség a fentiekre, kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Hitelszakértőink ismertetni fogják a lehetőségeket!

 

 

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

8 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Párommal mindketten aktív bárosok vagyunk. 2 gyermekünk van. Szeretnénk rendezni tartozásunkat és felújítani és bőviteni régi parasztházunkat, édesanyám haszonélvezetét megvásárolni. 5,5 millió Ft-ból rendezhetnénk mindent.
Tudnak-e bármiben segíteni?

BAR listára kerültem az egyik hitelkártya tartozásommal. Szeretném egy hitelre cserélni a hitelkártya és személyi kölcsön tartozásaimat, melyeknek magas a kamata, ezért kilátástalan, hogy valamikor is vége legyen a törlesztésnek, hiszen havonta csak a kamatra megy el a törlesztés. Ingatlanfedezetet is tudok adni. 3.500.000.-Ft-tal rendezni tudnám a sok apró hitelemet. 5 évre szeretnék felvenni 3.500.000.-Ft-ot, hogy egyszer vége legyen a mókuskeréknek amibe kerültem.
Válaszát várom.

Önhibámon kívül Bar listás lettem, nevemet adtam 2 személygépkocsihoz, melyek aztán a nyakamon maradtak. A kereskedő becsapott és most 4 milliós tartozásom van. Az autók miatt BAR listára kerültem. Ki szeretném fizetni, de nincs olyan bank, aki a BAR lista miatt hitelt adna!
Segítséget kérek!

Kb. 5 000 000,- Ft adósságom van több banknál is. Ezek felmondott hitelek. Szeretném kifizetni, mert a behajtó cégeknél nagyon magas a havi törlesztő, amit már nem tudok fizetni (160.000,- Ft/hó). Aktív bárlistán vagyok és nem tudok ingatlanfedezettel szolgálni. Van-e olyan külföldi hitelkonstrukció, ami megfelelő lenne számomra?
Üdvözlettel:
Szilvia