A 8 M-s egyszobás, 38 m2-es lakásunkon 13.635.058.- Ft lett a CHF alapú lízingtartozás. 80 E-ről 130 E-re emelkedett a törlesztő, amit ha kifizetnénk, havonta 30.000,- maradna élelemre, rezsire…élni.
Az OTP többszöri kérésünkre sem akart megegyezni velünk, maximum havi kb.10.000,- Ft-ot engedtek volna el 6 hónapra.(Illetve 10 E halasztás havonta, nem elengedés.) Így bíztunk “majdcsak” történik valami. Ma viszont megkaptuk a közjegyzői felmondást. Ha jól adtam össze a bonyolult határidőket, 50 nap múlva kiraknak az utcára bennünket. Tudom, hogy nagyon késő már ilyenkor sírni,de eddig sem volt lehetőségünk rendezni a helyzetet és most sincs 1,5 M forintunk, hogy haladékot kaphassunk. Az előző leveleket olvasva, talán maradhatunk még a télen? Kérjük ezt? Lehet? Vagy fölösleges, mert nem adhatnak halasztást a kiköltözésre? A lízingelt lakásoknál mi történik felmondás esetén? Mire számítsunk most? 50 nap múlva? Tegyünk valamit?
Köszönöm, hogy elolvasott.
Ilona

Kedves Ilona!

Végrehajtási ügyekkel nem foglalkozunk, így sajnos nem tudunk kérdéseire megfelelő választ adni. Javasoljuk, keressen fel egy végrehajtási ügyekkel foglalkozó ügyvédi irodát.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése