Lakáslízinghez szükséges papírok

Érdeklődnék,hogy van-e lakáslízing megkötéséhez ügyintéző, aki a hivatalos papírokat intézi? Milyen dokumentumok szükségesek a lízinghez és mik az első lépések?
Köszönettel
Zoltán

Kedves Zoltán!
A Hitelnet irodáiban országszerte állunk rendelkezésére lakáslízing ügylet lebonyolításában. Első lépésként online ajánlatkérő nyomtatványunkat kellene kitöltenie, s ez alapján Tanácsadóink tájékoztatni fogják az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő lízingkonstrukciókról, valamint a szükséges dokumentumokról. Ha sikerült kiválasztani a megfelelő finanszírozót, akkor Ügyintézőink összeállítják a lízingkérelmet és elindítják a lízingügyletet.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt szakértő!
Olyan kérdéssel fordulnék önhöz, hogy román állampolgár vagyok, már 7 éve Magyarországon élek. Sajnos hitelképtelen vagyok, vásárolhatok-e lakást lízingre? És még azt szeretném megkérdezni, hogy van-e valamilyen támogatás lakásvásárlásra? Albérletben lakom.
Előre is köszönöm válaszukat!
Üdv. Erzsébet


2
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x