Tisztelt Tanácsadó!

Használt lakás vásárlása előtt áll a családunk. Egy fővárosi tégla lakást szeretnénk megvásárolni, melynek értéke 11 millió forint. 5 millió forint saját erőnk lenne. A vásárláshoz lakáslízinget szeretnénk igénybe venni, de mivel elég sok kiadással jár egy lakásvásárlás, ezért olyan megoldást keresek, ahol spórolni tudnánk a lízingügyintézés költségeivel.

Kérdésem az volna, hogy milyen kiadások lennének Önöknél jelenleg lakáslízing igénylésekor, illetve van-e valamilyen akció?

Tájékoztatásukat előre is köszönöm.
Tisztelettel: Márton

Kedves Márton!

Pénzügyi partnereink egyike 2012. május hónapban elindított lakáslízing kérelem esetén díjkedvezményt nyújt. A lakáslízing igénylésével és folyósításával összefüggésben Ön az alábbi költségek utólagos visszatérítésére, illetve elengedésére számíthat:

Az értékbecslés díját ugyan ki kell fizetnie, ám utólag, a lízing folyósítását követően ezt a költséget a bank visszautalja Önnek. Az ügyintézés során szintén felmerülő közjegyzői díjat és folyósítási jutalékot most egyáltalán nem kell megfizetnie, az előbbit a pénzintézet átvállalja, az utóbbit pedig elengedi.

Ezekkel a kedvezményekkel a 6 milliós lízingügylet esetén Ön most jelentős összeget - hozzávetőlegesen 120-150 ezer forintot - takaríthat meg.

Az akció további részleteivel kapcsolatban Tanácsadóink készséggel tájékoztatják Önt, egyúttal személyre szóló lízingajánlatot is készítenek. Ehhez kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat!

 

 

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Hitelnet!
Most lenne aktuális a lakásvásárlásom, amihez lakáslízinget szeretnék igénybe venni. Arról szeretnék tájékoztatást kérni, hogy most benyújtott lakáslízing esetén mekkora költséggel kell számolnom?
Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel: Ádám