Egy lakás megszerzése esetén számos érv szólhat a lakáslízing, mint finanszírozási forma mellett. Az ingatlanlízing egyik előnye, hogy a kívánt lakás megvásárlásához kevesebb saját erőt kell felmutatni, mint lakáshitel esetén.

Ha Ön forint alapú finanszírozást kíván igénybe venni, akkor elegendő 20 százalékos önerővel rendelkezni. Euró alapú lízing pedig már 35 százalékos saját erővel is igényelhető, szemben az euró alapú lakáshiteleknél elvárt 40 százalékos önerővel.

Amennyiben Ön most szeretne lakáslízing konstrukciót igénybe venni, akkor bankpartnerünk egyikénél díjelengedési akciójában is részesülhet, ugyanis a lízing járulékos költségeit pénzügyi partnerünk most 100 ezer forint erejéig visszatéríti Önnek.

A szerződéskötést követően visszatérítésre kerülő díjak az alábbiak:

  • Értékbecslési díj
  • Közjegyzői díj
  • TAKARNET rendszerből történő tulajdoni lap lekérdezési díj
  • Jelzálogbejegyzés illetéke
  • Hitelkeret beállítási jutalék
  • Gyorsasági díj

A közjegyzői okirat díjának kivételével minden felmerülő költséget ki kell egyenlítenie az ügyfélnek az esedékességkor, s legkésőbb folyósításig e díjak visszatérítésre kerülnek 100 ezer forint összeg erejéig.

A lakáslízing esetén érvényes díjelengedési akció a 2010. április 16-ig beadott kérelmekre vonatkozik. A lakáslízing konstrukciók jelenleg euró és forint alapon egyaránt elérhetők.

Amennyiben Ön a havi lízingdíj összegéről szeretne részletes felvilágosítást kapni, akkor kérjük, keresse fel személyesen az Ön lakóhelyéhez legközelebb eső irodánkat, vagy ajánlatkérő űrlapunk kitöltésével kérjen személyre szóló ajánlatot, melyet hitelezési Tanácsadóink egy munkanap alatt elkészítenek.

A lakáslízinggel kapcsolatban felmerült egyéb kérdéseit Hitelszakértőinknek is felteheti, akik honlapunkon keresztül is elérhetők.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése