Tisztelt Hölgyem/Uram!

Érdeklődni szeretnék, hogy a 2012. februárjában lejáró (akkor érem el a 49. hónapot) havi 20.150 forinttal fizetett lakáskassza betétem (értéke kb. 1,3 millió forint az állami támogatással együtt) felhasználható-e hitel fedezeteként, természetesen engedményezési szerződéssel. A hitel fedezeteként még 7,5 ha szántó, illetve 4 db 800 nm-es zártkerti ingatlant tudok felajánlani.
Kb. 3,7 (de legkevesebb 2) millió forint hitelre lenne szükségem, 15 évre, amiből a lakáskassza felszabadulása esetén (ez legkésőbb kb. 2012. októbere, a Lakáskasszám szabályzata szerint) az azon szereplő összeget tőkeként elő is törleszteném, vagy más fedezetbiztosító módon ajánlanám fel.
Rendelkezem továbbá egy 11,7 millió forintos hitelbiztosítéki értékű külterületi lakóingatlannal (gerendaház, 3000nm telekkel), melyen azonban egy 3,5, egy 4 és egy 5 millió forintos hitel van, melyből a 3,7 milliós hitel rendelkezésre állása esetén a 3,5 és a 4 milliós hitelt végtörleszteném. Így ezt követően hitelfedezetként az is rendelkezésre állhatna.
Ha ismernek a fenti helyzetre megfelelően alkalmazható hitelkonstrukciót, kérem keressenek meg a fenti elérhetőségemen.
Természetesen nem vagyok BAR listán, a hitelkiváltás pedig, a 3,7 milliós hitel segítségével, havi összesen 80.000 forintos – eddig rendszeresen, késedelem nélkül fizetett – törlesztésű hitelektől szabadítana meg.
Üdvözlettel,
Sándor

Kedves Sándor!

Van lehetőség arra, hogy meglévő lakáskasszát hitelhez kapcsoljon. Szántót és zártkerti ingatlant a pénzintézetek többsége azonban nem fogad el fedezetként.
Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Hiteltanácsadóink ismertetni fogják az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő konstrukciókat!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése