Kedves Lakáshitelesek!
Érdeklődni szeretnék, hogy vegyes falazatú házra (tehermentes, 8 millióba kerülne Pest megyében ) kapnánk-e hitelt? Mennyi önerő kellene hozzá vagy mekkora értékű ingatlan, ha önerőnk nincsen?
A választ előre is köszönöm.
Viktória

Kedves Viktória!

A vegyes falazat nem jelent kizáró okot lakáshitel igénylésénél. A forgalmi érték maximum 80%-áig lehetséges a finanszírozás. Ez a 8 milliós ingatlannál legfeljebb 6 millió Ft hitelt jelenthet, mely összeg jóváhagyását befolyásolja a háztartás jövedelmi helyzete. A vételár finanszírozására jelenleg forint alapú, piaci kamatozású lakáshitel kérhető.

A kiegészítő ingatlanfedezet forgalmi értékének el kell érnie legalább a 4-5 millió forintot. Ennek nem kell az Önök tulajdonában lenni. Hozzátartozói megkötés nélkül elfogadható bárki ingatlana, aki hozzájárul a hitelfolyósító jelzálogjogának bejegyzéséhez.

Kérjük, tekintse meg lakáshitel kalkulátorunk ajánlatát és Hitelszakértőink tájékoztatni fogják az igényeiknek és lehetőségeiknek megfelelő lakáshitel lehetőségekről.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

10 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Jó napot!
Lenne egy 4,5 milliós vegyes falazatú ház. Szeretném megvenni, de nincs önerőm, viszont van két lányom és úgy tudom, hogy utánuk igénybe tudnám venni a csok-ot. Így is kellene önerő?
Még 1 kérdés: például, ha én többet szeretnék felvenni mint 4,5 millió, hogy rendbe rakjam a házat, tudnék felvenni többet? Kb. 5,2?
Köszönöm.

Üdvözlöm.
Vegyes falazatú házra kaphatok jelzáloghitelt és a csokot igénybe tudom-e venni mint önrész? A megvásárolni kívánt ház Csőszön található, tégla és tömésfalból épült összkomfortos.
Köszönöm válaszukat.

Kedves Hitelnet!
Szeretnénk egy vegyes falazatú házat megvásárolni, amelynek 4,5 millió a vételára. Eddig két bankot találtam, akik nem utasítottak el a vegyes falazat miatt. De ott is olyan információkat kaptam, hogy nem az ingatlan értéke nem felel meg jelzálog alapnak, másik ingatlant kellene bevonni, amit nem szeretnénk. Mindemellett megelőlegező csok-ot szeretnénk igénybe venni, mert minimális önerővel rendelkezünk. Beleszámítják a csok-ot az önerőbe? Mit tegyünk?

Eladni szeretnénk vegyes falazatú házunkat. A vevő leelőlegezte. Hitelt szeretnének felvenni hozzá. Egyik ismerősöm ránk ijesztett, hogy a vegyes falazat kizárók ok. Ez tényleg így van, és nem tudjuk eladni a házunkat?

Kedves Hitelnet!
Szeretném megtudni, hogy mik a kilátásaink a párommal. Van egy lakásom, hitelmentes, van egy 2 éves kisfiúnk, és van a páromnak (édesanyjának) egy kívülről felújított vályogháza. Mi szeretnénk belülről is felújítani. Mit tudunk tenni? Nem vagyunk házasok, és élettársi kapcsolatban sem állunk még, de ha szükséges, akkor igen. Milyen hitelt vehetünk fel? Én gyeden vagyok még szeptemberig.