Eljött végre a lakásvásárlás ideje, s Ön most tájékozódni szeretne a bankpiac aktuális lakáshiteleiről? A következő összefoglalóból kiderül, hogy jelenleg milyen hiteltípusokat kínálnak új és használt lakás megvásárlásához hazai bankpartnereink.

További törlesztő részlet csökkenés elérése érdekében a lakástakarék pénztári megtakarítással igényelt euró alapú hitelkonstrukció is kérhető forintban fix összegű törlesztéssel. Ha pedig arra lenne szüksége, hogy a futamidő első néhány évében lényegesen alacsonyabb havi törlesztésű legyen a lakáshitele, akkor igényelje türelmi idővel. A türelmi idő alatt ugyanis nincsen tőketörlesztés, csak a kamattörlesztést kell fizetnie a banknak.

A forint alapon nyújtott, állami kamattámogatású lakáshitel igénylésére – egyéb jogszabályi feltételek teljesülése mellett – akkor lehet Önnek lehetősége, ha új lakóingatlant vásárol. A lakáshitelek akár 35 éves futamidőre is igényelhetők, de fontos tudni, hogy államilag támogatott lakáshitel esetén a kamattámogatás az első 20 évben jár.

Ha szeretné kiszámolni a különböző típusú, forint, euró, esetleg svájci frank alapú lakáshitelek havi törlesztő részletét, akkor használja jelzáloghitel kalkulátorunkat, vagy kérjen személyre szóló ajánlatot.

Munkáltatói igazolás, személyes okmányok, valamint a megvásárolni kívánt ingatlan adatai alapján hitelezési Szakértőink az előzetes hitelbírálatot is el tudják végezni, melynek pozitív eredménye esetén a hitelkérelem elindításának nincsen akadálya.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése