Ma már szinte nincs is olyan bank, ahol az igénylőnek ne lenne lehetősége kamatkedvezmény érvényesítésére lakásvásárlási hitel felvétele során. A legszélesebb körben elterjedt kamatkedvezmény típus a jövedelem jóváírás vállalásához kapcsolódik, de a kamat mértékét csökkenthetjük különböző fajtájú biztosítás megkötésével is. Most azonban további kamatkedvezményeket is elérhetünk kiemelt Bankpartnerünknél! Mutatjuk, hogyan!

Extra kamatkedvezmények Hitelnet ügyfelek részére

A lakáshitelek még versenyképesebbé tétele érdekében Bankpartnerünk Speciális egyedi, valamint Kuponakció keretében elérhető kamatkedvezményeket biztosít azon ügyfelek számára, akik Hitelnet irodáinkon keresztül igényelnek most kölcsönt.

Elérhető kamatkedvezmények

Hűség kamatkedvezmény

A jövedelem Bankpartnerünkhöz történő utalásával – a jóváírás összegétől függően – maximum 2% kamatkedvezmény érhető el.

Sávos kamatkedvezmény

5M Ft feletti hitelügylet esetén automatikusan 0,5% mértékű kamatkedvezmény érvényesíthető.

Speciális egyedi kamatkedvezmény – Akció – 0,75% kamatkedvezmény a Hitelnet ügyfeleinek

Legkésőbb 2017. december 31-ig befogadott, minimum 10M Ft engedélyezett hitelösszegű piaci lakáshitel igénylése esetén 0,75% Speciális egyedi kamatkedvezményt érhetünk el a fenti kamatkedvezményeken felül. A kamatkedvezmény nem időszakos, hanem a teljes futamidő alatt fennáll! A kamatkedvezmény az ügyfélminősítés és fedezetértékelés figyelembevételével egyedi elbírálás alapján vehető igénybe.

Egyedi kamatkedvezmény

Egyedi elbírálás alapján (hitelösszeg, futamidő, adósminősítés) fentieken túl további kamatcsökkenés érhető el Egyedi Kamatkedvezmény formájában, melyről Bankpartnerünk az igényelt hitel összege, az ügyfél minősítése, a fedezetek értékelése, és az egyéb kamatkedvezmények alapján dönt.

A felsorolt kamatkedvezmények és a Hűség Szolgáltatás keretében nyújtott kamatkedvezmény együttes mértéke nem haladja meg a 360 bázispontot! Nézzük meg egy konkrét példán, hogy a maximális kamatkedvezmény igénybevétele mit jelent számokban.

Példa: Ügyfeleink 10M Ft összegű lakásvásárlási hitelt igényelnek 5 éves kamatperiódusú piaci lakáshitel konstrukcióban. 5M Ft feletti hitelösszeg lévén automatikusan jár részükre a 0,5% sávos kamatkedvezmény Havonta 650.000 Ft feletti jövedelem jóváírást tudnak teljesíteni együttesen, így jogosultak további 2% Hűségkedvezményre. Érvényesíteni tudják a 0,75%-os Speciális egyedi Kamatkedvezményt, valamint az adósminősítésnek köszönhetően további 0,25% Egyedi kamatkedvezményre jogosultak.

Az 5 éves kamatperiódusú piaci lakáshitel kamata– a hatályos hirdetmény szerint – 6,99%. Mivel 5M Ft-ot meghaladó hitelösszegről van szó, ezért a 0,5% sávos kamatkedvezmény automatikusan érvényesíthető. Abban az esetben, ha semmi más kamatkedvezményt nem tudnának igénybe venni ügyfeleink, 6,49% ügyleti kamatú kölcsönt tudnának felvenni. Ám a kamatkedvezményeknek (3,5%) köszönhetően most 3,49% mellett juthatnak a kölcsönhöz 5 évig tartó kamatrögzítéssel.

Kuponkedvezmény - Akció – 0,5% - 0,75% - 1% - 1,5% kamatkedvezmény a Hitelnet ügyfeleinek

A fenti feltételek alapján elérhető kamatkedvezmény kapcsán joggal vetődhet fel sokakban, hogy valóban kedvező a konstrukció, de mit tehet az, aki nem tud havi 650.000 Ft összegű jövedelem jóváírást vállalni?

Erre lehet megoldás a Kuponkedvezmény!

Ha az igénylők havi 350.000 – 499.999 Ft között jövedelem jóváírást tudnak vállalni, úgy 1% kamatkedvezményre jogosultak a Hűség Szolgáltatás keretein belül. Akciós kuponnal a további kamatkedvezményeket érhetjük el:

  • 7 millió forintot elérő hitelösszeg esetén: 0,5%
  • 10 millió forintot elérő hitelösszeg esetén: 0,75% - 1% - 1,5% 

A kuponok 2017. december 31-ig befogadott hitelek esetén használhatók fel! A kupon által biztosított kamatkedvezmény a Speciális egyedi kamatkedvezménnyel ugyan nem vonható össze, de Egyedi kamatkedvezmény, valamint a Sávos kamatkedvezmény ez esetben is adható! Továbbá a kuponok teljes induló díj- és költség elengedésére jogosítanak!

[the_ad id='40616']

Személyre szabott, egyedileg árazott lakáshitelek a Hitelnet ügyfeleinek!

Ha Ön most áll hitelfelvétel előtt, ismerje meg ezt a lehetőséget is! Kattintson ide és kérje Szakértőink egyénre szabott, díjmentes ajánlatát mielőbb, ugyanis a kamatkedvezményre és az ehhez kapcsolódó teljes induló díj- és költség elengedésére jogosító kuponok korlátozott számban állnak rendelkezésre!

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése