Lakáshitel önerő nélkül 2 gyerekkel?

Lakást szeretnék vásárolni egyedüli anya vagyok aki 2gyereket nevel szeretnék önerő nélkül vásárolni lakást lehetséges ?
Kérdést feltette: horváth beáta

Kedves Beáta!

Mivel lakáshitel felvétele esetén az ingatlan forgalmi értékének maximum 80%-áig igényelhető hitel, ezért az önerő nélküli finanszírozásra csupán kiegészítő ingatlanfedezet bevonásával van lehetőség, megfelelő jövedelemfedezettséggel. Kivéve azt az esetet, amikor az ingatlan értéke lényegesen meghaladja a vételárat.

A kiegészítő ingatlannak nem kell az Ön tulajdonában lenni, plusz fedezetként bárki tulajdonában lévő lakás bevonható. Az ingatlan tulajdonosának is részt kell venni a hitelügyletben. Jövedelemigazolást csak az adósnak kell benyújtani.

Amennyiben van lehetőség plusz ingatlan bevonására, kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s Hiteltanácsadóink ismertetik Önnel a hitellehetőségeket.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x