Lakáshitel nyugdíjasnak?

Nyugdíjas, megfelelő járandósággal igényelhet lakáscélú jelzáloghitelt?
Ferenc

Kedves Ferenc?

Megfelelő jövedelem esetén nyugdíjas személy is igényelhet lakáscélú jelzáloghitelt. A maximális futamidő meghatározásánál azonban figyelembe kell venni az adós életkorát, mely a hitel lejáratakor nem lehet több 70 évnél. Pénzügyi Partnereink egyike az adós 75 éves életkoráig nyújt lakáshitelt oly módon, hogy a hitel igénylésekor az adós életkora nem haladhatja meg a 65. életévet.
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat, s Hiteltanácsadóink tájékoztatni fogják a hitellehetőségekről.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Az unokámék egy kis faluban házat szeretnének venni. Találtak is 1.800.000 Ft-ért, 2,5 szobás fürdőszobás kis házat. Van egy 7 hónapos kis fiúk, a fiatalember 79.900 Ft-ot keres, unokám gyesen van, de nem tudnak semmiféle hitelt felvenni, mivel nincs megtakarításuk. Én szeretnék hitelt felvenni számukra, lehetőleg 5-6 éves futamidőre, nyugdíjam 120 000 Ft, én 65 éves vagyok.
Melyik az a konstrukció, ami számunkra a legmegfelelőbb lenne, mivel anyóséktól sürgősen menniük kell.

Kedves Aranka!
A hitelfelvételre akkor van lehetősége, ha fel tud ajánlani fedezetként olyan lakóingatlant, aminek értéke eléri legalább a 4-5 millió forintot. Ha ez lehetséges, kérjük, küldje el ajánlatkérését és Szakértőink tájékoztatni fogják a hitellehetőségekről!


2
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x