Lakáshitel mellé kellene személyi kölcsön vásárláshoz

Lakásvásárlás befizetéséhez, szükségünk lenne 350 ezer forintra, amelyet be kellene fizetni. A hitelt megkapjuk a lakásvásárlásra, minden papírunk megfelelt.

2003-ben a párom Providentnél vett fel másnak pénzt, és az illető nem fizette ki mindet és így bárlistára került. Azóta nem tudjuk, hogy mi van, mivel mi semmilyen banknál nem vetünk fel kölcsönt.Rendes bejelentett munkahelye van a páromnak, nettó keresete 80.500 forint havonta.

Tisztelettel megkérem legyen szíves tanácsot adni, hogy melyik bankhoz forduljunk. Életünkben először lenne saját lakásunk, mivel már tíz éve albérletben lakunk. Nagyon sürget bennünket az idő.

Előre is mindent köszönünk.
Gyula

Kedves Gyula!

Ha a lakásvásárlási hitelük előzetes egyeztetése megtörtént és minden rendben volt, akkor párja valószínűleg nem szerepel már a BAR listán. A korábbi eset miatt azonban célszerű volna megkérdezni, hogy BAR lekérdezés is történt-e.

Ha az akkori tartozás legalább 1 éve teljesen visszafizetésre került, akkor párja elvileg már nem szerepel a BAR listán, a rendszer ugyanis a fizetés után, passzív státuszban 1 évig tartja nyilván az ügyfelet.

A személyi kölcsön felvételének feltétele, hogy párja legalább féléves folyamatos munkaviszonnyal, s valamely hazai hitelintézetnél minimum két hónapja lakossági folyószámlával rendelkezzen. A személyre szóló hitelajánlathoz további információkra lenne szükség, ezért kérjük, töltsék ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat. Hiteltanácsadóink a lehetőségeknek megfelelően tájékoztatni fogják az elérhető személyi kölcsönökről.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Azzal a kérdéssel fordulok Önökhöz, hogy nekem 5 millió Ft-os személyi kölcsönre lenne szükségem, hogy lakást tudjak venni. Mivel nincs önerőm, nem tudok lakásvásárlásra benyújtani kérelmet!! Munkahelyemen 2 éve dolgozom, a nettó jövedelmem 130 ezer körül van és határozatlan a szerződésem!!! Arra lennék kíváncsi, hogy én igényelhetek-e 5 millió Ft-ot, és ha igen, akkor mennyi lenne a törlesztő részlete és mik a feltételek?


2
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x