Tisztelt Hitelnet!

Végre sikerült találnunk egy lakást, ami nagyon kedvező helyen fekszik és az ára is elfogadható. Rendelkezünk 2 millió forint megtakarítással és 5 millió forint hitelt szeretnék rá felvenni. A forgalmi értéke megközelítőleg 10 millió forint, bár lehet, hogy a banki értékbecslő nem fogja felértékelni ennyire.

Igazolható fizetéssel mind a ketten rendelkezünk és több éves munkaviszonnyal is a mostani munkahelyünkön. A kérdésünk az lenne, hogy megkaphatjuk –e így a hitelt és milyen gyorsan, mert az eladó nem tud sokat várni, mert sürgősen szüksége lenne a pénzre.

Milyen papírokat kell beszereznünk és mennyit kellene fizetnünk minden hónapban?
Előre is köszönöm megtisztelő válaszukat.

Üdvözlettel:

Krisztina
Székesfehérvár

Kedves Krisztina!
Köszönjük szépen megkeresését.

Előzetes hitelbírálatot ennyi információ alapján nem tudunk Önnek elkészíteni, ehhez kérem töltse ki ajánlatkérő adatlapunkat. Az ott megadott információkat megvizsgálják kollégáink és ismertetni fogják az elérhető lehetőségeket.

Az átfutási idő az elmúlt hetekben jelentősen rövidült, köszönhetően a végtörlesztési hajrá lezárásának. Jelenleg 2-3 hét az átlagos futamidő a kérelem beadásától a szerződés kötésig, de vannak olyan partnereink, ahol akár ennél gyorsabban is megoldható lehet az igénylés.

Az elérhető legkedvezőbb havi törlesztő részleteket meg tudja tekinteni honlapunkon található hitelkalkulátor segítségével.

További kérdése esetén állunk szíves rendelkezésére, irodáink elérhetőségét a jobb felső sarokban található linken tekintheti meg. Keresse képviseleteinket bizalommal.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése