Lakáshitel és autóhitel összevonása

Jó napot kívánok!
Azt szeretném tudni, hogy lehetőség van-e olyan hitelt felvenni, ami rendezi a lakás és autóhitelemet is? Tehát egy hitelt szeretnék, nem kettőt. A lakást 2 éve vettük, rajta van a félszocpol, a kocsiból még négy év van hátra. A törlesztés most nagyon magas. Megoldható-e, hogy más ingatlan nélkül hitelhez jussak. A jelenlegi ugyebár fedezet. Az elképzelésem az lenne, hogy kapnék 7 millió Ft-ot, ebből 4.8 millió Ft a lakás, a többit pedig a kocsiba fektetném. A kocsi jelenleg kb: 2,5 millió Ft-on áll.
Válaszát előre is köszönöm. Melinda

Kedves Melinda!

Adósságrendező jelzáloghitel keretében van lehetőség arra, hogy a meglévő lakáshitel és autóhitel kiváltásra kerüljön, s a jövőben csak egyetlen bank felé kelljen havi törlesztést fizetni. Fedezetként elfogadható a jelenlegi lakáshitellel terhelt ingatlan, hiszen éppen ennek a kiváltásáról van szó. A bejegyzett félszocpol nem jelent akadályt az adósságrendezésnél.

Kérjük, töltse ki online adatlapunkat, s Hiteltanácsadóink tájékoztatni fogják, hogy milyen hitellehetőségek vannak, s várhatóan mekkora összegű törlesztő részletre számíthat a jövőben.


Utolsó módosítás: 2021. január 05. keddFeliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x