Örömmel tájékoztatjuk leendő ügyfeleinket, hogy vezető pénzügyi partnereink egyike 2010. április 30-ig meghosszabbította lakáshitelekre vonatkozó akcióját!

A kedvezményeket a pénzintézet a 2010. április 30-ig beadott és 2010. május 31-ig leszerződött lakáscélú és szabad felhasználású hitelügyletek esetén biztosítja.

Ha tehát Ön ezen időszak alatt lakást vásárol, házat épít, korszerűsít, vagy felújít, illetve, ha adósságrendezésre vagy bármely célra szabad felhasználású jelzáloghitelt igényel, akkor az alábbi kedvezményekben részesülhet:

  • Nem kerül felszámításra a hiteligénylési díj
  • Nem kerül felszámításra az ügyintézési díj
  • Nem kerül felszámításra a szerződéskötési díj

A hiteligénylési díj – mely tartalmazza az értékbecslés díját is – abban az esetben kerül elengedésre, ha a hitelfelvevő jövedelmét a Pénzintézethez utaltatja. A jövedelem átutalást legkésőbb a hitelszerződés megkötéséig a hiteligénylőnek igazolni kell, kivéve azt az esetet, amikor a jövedelem átutaláskezdeményezése a Pénzintézeten keresztül történik. Az igazolás hiányában ugyanis a bank a hiteligénylési díjat utólag, de legkésőbb a hitelszerződés megkötésekor a hitelfelvevő Pénzintézetnél vezetett, – vagy legkésőbb a hitelszerződés megkötése előtt megnyitott – bankszámlájára terheli.

Az ügyintézési díj ingatlanonként háromezer forint elengedését jelenti.
A szerződéskötési díj összege a kölcsönösszeg 1,5 százalékát teszi ki. Tehát 5 millió forint összegű hitel felvételekor a szerződéskötési díj elengedésével Ön 75 ezer forintot takaríthat meg.
Az összes elengedésre kerülő költséget figyelembe véve Ön egy 5 millió forint összegű jelzáloghitel felvételekor összességében 118 ezer forintot spórolhat meg. 10 millió forint összegű hitelfelvétel esetén mindez 193 ezer forint megtakarítását jelenti.

Amennyiben felkeltette érdeklődését bankpartnerünk lakáshitel akciója, érdeklődjön a Hitelnet irodáiban, vagy kérjen személyre szóló ajánlatot, melyet hitelezési Tanácsadóink egy munkanapon belül összeállítanak az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelően. A díjmentes ajánlat nem jár kötelezettséggel.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése