Pénzügyi partnerünknél a nagy igényre való tekintettet 2014. szeptember 15-től lakáshitelt vagy szabadfelhasználású jelzálog típusú hitelt igénylő ügyfelek esetén az életkorhatár korlát +5 évvel emelkedik, ennek megfelelően a hiteladós életkora a futamidő lejáratakor nem haladhatja meg a 75 évet.

Az életkorhatár emelésével párhuzamosan a lakáshitelek futamideje is 40 évre nőtt:

[ws_table id="26"]

Az elérhető törlesztő részleteket megtekinthetik hitelkalkulátorunkban, hitelszakértőink a további részletekkel állnak az Ön rendelkezésre szerte az országban.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

10 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

59 éves vagyok. Devizahitel miatt a lakásom el kellett adnom. 34 évet dolgoztam Eu.ben nővérként. Leszázalékltak. 52 000 Ft a havi bevételem.
Lakást szeretnék venni. Legyen biztos bázisom.
Kérdésem: mik a lehetőségeim? Vannak gyermekeim, kik vállalják a kezességet.
Köszönöm válaszukat.
Üdv.
Irén

Szeretném megkérdezni, hogy hitelt hány éves korig adnak? A férjem 71 éves, én 66 éves vagyok. A férjem gépkocsi vásárlásra vett fel hitelt kb. 2.500.000 Ft-ot, ami még 6 évig tart. Nyugdíja 150.000 Ft. Én ebben az ügyletben kezes vagyok. A lányom felvett lakáshitelt 35 évre /ami még 30 évig tart/ 4.500.000 Ft-ot, ebben szintén kezes vagyok. A munkáltatói kölcsönére 2.000.000 Ft-ot vett fel, amire ha jól emlékszem, abban is kezes vagyok. Az én nyugdíjam több mint 200.000 Ft.
Panelház felújításra akar a ház hitelt felvenni.
Kérdésem, hogy kötelezhetnek-e hitelfelvételre és ilyen feltételekkel adnak-e kb. másfél milliót 10 évre?

Tisztelt Hölgyem/Uram!
2007-ben vettem fel szabad felhasználású jelzáloghitelt. A forintosítás után a törlesztőrészletem duplájára emelkedett. A törlesztőrészlet csökkentése céljából a pénzintézettől futamidő hosszabbítást kértem, ami az eredeti szerződés szerint 2020-ig tart. Mivel jelenleg 62 éves vagyok, a bank csak 2 évvel hosszabbította meg a futamidőt, ami szinte semmi segítséget nem jelent.
Érdeklődni szeretnék, hogy esetleg van-e javaslatuk olyan pénzintézetre vonatkozóan, ahol a futamidőt 75 éves koromig meghosszabbítják és ahová átvihetném a hitelemet? Fiatalabb korú kezes van a családban.
Nagyon köszönöm a segítséget.
Zsuzsa

Ha élettársi viszonyban élek, számít a társam életkora?

63 éves vagyok. Hány évig adnak hitelt lakásvásárlásra?