A párom Hollandiában dolgozik és szeretnénk lakást vásárolni itt Magyarországon. Bejelentett munkahelye van. Tudunk hitelt felvenni használt lakásra?
Köszönöm a választ!
Üdvözlettel Krisztina

Kedves Krisztina!

Nincs akadálya a külföldön szerzett jövedelemmel való hitelfelvételnek. Kérem, töltse ki online adatlapunkat, s Hiteltanácsadóink tájékoztatni fogják a lehetőségekről.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

29 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Üdvözlöm,
Kérdésem a következő lenne:
Németországban dolgozom és a próbaidő (6 hó) után, az új állandó munkaszerződésemmel azonnal felvehetek Magyarországon lakáshitelt? Vagy az új szerződéstől számított 3 hónap folyamatos munkaviszony szükséges? (Ugyanaz a munkahelyen természetesen).
Válaszát nagyon szépen köszönöm.
Melinda

Kedves szakértő!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha van egy 10 milliós ház, amit szeretnék megvásárolni Pest megyében, van két gyerekem, én még gyesen vagyok, a férjem külföldön dolgozik, milyen feltételek vannak, hogy hitelt tudjunk felvenni az említett házra? Mennyi önerővel kell rendelkeznem? És így, hogy a férjem külföldön dolgozik, van-e lehetőség?
Válaszát előre is köszönöm.
,

Jó napot!
Érdeklődni szeretnék, hogy magyar bankoknál lehet-e hitelt felvenni külföldi jövedelemmel külföldi ingatlanra.
Üdvözlettel.
Katalin

Üdvözlet!
Ausztriában dolgozunk mindketten a párommal.
Ő 6 éve, én 3 éve. Szeretnénk ingatlant vásárolni Sopronban (jelenleg Bécsben élünk és dolgozunk, dolgozni továbbra is itt szeretnénk.)
Magyar vagy osztrák bankkal kellene intézni, illetve önöknek van-e kapcsolata ausztriai bankkal? Jövedelmek éves összes: 35-40 ezer euró között (nettó) hivatalosan bejelentett munkahellyel, adózás után!

Érdekődnék, hogy külföldi munkaviszonnyal is igénybe vehető lakáshitel?
Köszönöm.
Judit

Tisztelt Hitelnet csoport!
Érdeklődni szeretnék, hogy lehet-e Magyarországon használt lakást vásárolni, ha férjem Angliában dolgozik, mint vállalkozó? Én is rendelkezem munkaviszonnyal itthon. Van 2 gyermekünk és egy pedig útban van és szeptemberben fog megszületni. Vehetünk-e igénybe a gyerekek után valamilyen támogatást, például a félszocpol igénybe vehető-e vagy a szocpol csak új lakásra igényelhető?
Válaszát előre is köszönöm!

Tisztelt Hitelnet csoport!
Kaphatok használt lakásvásárlási hitelt, vagy bármilyen hitelt lakásvásárlás céljára, ha Ausztriában dolgozom? A fizetésemet osztrák bankkártyára folyósítják. Nincs más bevonható ingatlan és adóstárs, csak a majd megvásárolandó lakás vagy ház.
Válaszukat előre is köszönöm!
Tisztelettel,
Csaba

Tisztelt Cím!
Angliában élek és dolgozom 5 éve. Nettó keresetem 350.000 Ft körül van. Szeretnék otthon ingatlanokat vásárolni és bérbe adni. A keresetemet hány %-ig lehet terhelni és számít-e az, hogy hány ingatlanra van felvéve? Például 4 lakás megvásárlása egyenként 20.000 Ft törlesztő részlettel megoldható-e?
Köszönettel.

Jó napot.
Érdeklődni szeretnék, hogy párommal Angliából szeretnék hitelt intézni, mert lakást szeretnénk vásárolni.
Érdeklődnék, hogy ez pontosan hogyan lehetséges?
Üdv.
Katalin

Érdeklôdni szeretnëk,kanadai ällandó munkahellyel rendelkező,magyar ăllampolgár kaphat-e lakásvásärlásra hitelt
? Ha igen,häny éves korig lehet igdnybe venni?
Köszönöm válaszuk elôre is!

Tisztelt Hitelnet!
Berlinben élő magyar állampolgár vagyok, szeretnék hitelt igényelni egy Palkonyán (Baranya megye) lévő ház megvásárlásához.
12 Millió Forint hitelre lenne szükségem. Berlinben alkalmazottként dolgozom, nettó fizetésem 2500 Euró. Fedezetként egy budakeszi zártkerti ingatlannal rendelkezem.
Milyen lehetőségeim vannak?

Tisztelt Hölgyem/Uram!
Angliai több, mint egy éves bejelentett munkaviszonnyal rendelkezem. Határozatlan idejű szerződéssel bruttó 1200 fontos havi fizetéssel. 9 millió forintra lenne szükségem magyarországi lakásvásárlás miatt. A feleségem bevonható adóstársnak, neki szintén angliai munkaviszonya van, havi bruttó 1500 fontos havi jövedelemmel. Magyarországi bejelentett lakcímmel és folyószámlával rendelkezünk.
Milyen ajánlatot tudnak adni a fentiek tudatában?
Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel.
Zsolt

A párommal kint élek Hollandiában. Mind a kettőnknek bejelentett munkahelyünk van egy kis faluban :’( madocsán:-). Szeretnék lakást vásárolni 3-4 millió Ft között.

A férjemmel Angliában élünk és jövőre haza szeretnénk térni. Lakáshitelt szeretnénk felvenni Magyarországon. A kérdésem az lenne, hogy megigényelhetjük-e most, amíg a férjem angliai munkahellyel rendelkezik?

Jó napot kívánok!
Használt lakást szeretnénk venni a férjemmel. Van egy fél éves kisbabánk, aki nem közös. Érdekelne hogy úgy is lehet-e lakásvásárlási hitelhez jutni, ha a párom külföldön dolgozik bejelentetten? Nekem is van munkaviszonyom, de gyesen vagyok jelenleg. Önerő nélkül a félszocpolt is beszámítanák a hitelhez?
Válaszukat előre is köszönöm.
Üdvözlettel: Nikolett