Külföldi munkaviszonnyal felvehető Magyarországon lakáshitel?

A párom Hollandiában dolgozik és szeretnénk lakást vásárolni itt Magyarországon. Bejelentett munkahelye van. Tudunk hitelt felvenni használt lakásra?
Köszönöm a választ!
Üdvözlettel Krisztina

Kedves Krisztina!

Nincs akadálya a külföldön szerzett jövedelemmel való hitelfelvételnek. Kérem, töltse ki online adatlapunkat, s Hiteltanácsadóink tájékoztatni fogják a lehetőségekről.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
29 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Üdvözlöm,
Kérdésem a következő lenne:
Németországban dolgozom és a próbaidő (6 hó) után, az új állandó munkaszerződésemmel azonnal felvehetek Magyarországon lakáshitelt? Vagy az új szerződéstől számított 3 hónap folyamatos munkaviszony szükséges? (Ugyanaz a munkahelyen természetesen).
Válaszát nagyon szépen köszönöm.
Melinda

Kedves Melinda!
A leírtak alapján a próbaidő lejárata után már igényelhet Magyarországon lakáshitelt.
Személyre szabott, díjmentes tájékoztatást online adatlapunk kitöltésével kérhet.

Kedves szakértő!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha van egy 10 milliós ház, amit szeretnék megvásárolni Pest megyében, van két gyerekem, én még gyesen vagyok, a férjem külföldön dolgozik, milyen feltételek vannak, hogy hitelt tudjunk felvenni az említett házra? Mennyi önerővel kell rendelkeznem? És így, hogy a férjem külföldön dolgozik, van-e lehetőség?
Válaszát előre is köszönöm.
,

Kedves Elza!
Külföldi munkaviszony esetén is igényelhető lakáshitel. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, küldje el online ajánlatkérését vagy keresse fel a lakóhelyükhöz legközelebbi Hitelnet irodát!

Jó napot!
Érdeklődni szeretnék, hogy magyar bankoknál lehet-e hitelt felvenni külföldi jövedelemmel külföldi ingatlanra.
Üdvözlettel.
Katalin

Kedves Katalin!
Külföldi jövedelemmel igényelhető hitel, de bankpartnereink csak Magyarország területén található ingatlant fogadnak el fedezetként.

Üdvözlet!
Ausztriában dolgozunk mindketten a párommal.
Ő 6 éve, én 3 éve. Szeretnénk ingatlant vásárolni Sopronban (jelenleg Bécsben élünk és dolgozunk, dolgozni továbbra is itt szeretnénk.)
Magyar vagy osztrák bankkal kellene intézni, illetve önöknek van-e kapcsolata ausztriai bankkal? Jövedelmek éves összes: 35-40 ezer euró között (nettó) hivatalosan bejelentett munkahellyel, adózás után!

Kedves Zsolt!
Ausztriai hitelközvetítéssel irodánk nem foglalkozik. Az osztrák jövedelmet azonban a hazai bankok többsége is elfogadja hitelfelvétel során. Amennyiben a magyarországi lakáshitelekről szeretnének tájékozódni, Szakértőink személyre szabottan tudják Önöket tájékoztatni az elérhető legkedvezőbb konstrukciókról. Ehhez kérjük, küldje el online ajánlatkérését!

Érdekődnék, hogy külföldi munkaviszonnyal is igénybe vehető lakáshitel?
Köszönöm.
Judit

Kedves Judit!
Lakáshitel felvételére külföldi munkaviszony esetén is van lehetőség. Kérjük, küldje el online ajánlatkérését és Szakértőink személyre szólóan fogják Önt tájékoztatni az elérhető legkedvezőbb konstrukciókról!

Tisztelt Hitelnet csoport!
Érdeklődni szeretnék, hogy lehet-e Magyarországon használt lakást vásárolni, ha férjem Angliában dolgozik, mint vállalkozó? Én is rendelkezem munkaviszonnyal itthon. Van 2 gyermekünk és egy pedig útban van és szeptemberben fog megszületni. Vehetünk-e igénybe a gyerekek után valamilyen támogatást, például a félszocpol igénybe vehető-e vagy a szocpol csak új lakásra igényelhető?
Válaszát előre is köszönöm!

Kedves Éva!
Használt lakás vásárlásához jelenleg nem nyújt az állam egy összegű, vissza nem térítendő támogatást (félszocpol, fiatalok otthonteremtési támogatása), így a lakásvásárláshoz gyermekek utáni támogatást sajnos nem tudnak igénybe venni. Amennyiben a hitellehetőségek is érdeklik Önöket, kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat. Hitelfelvételre külföldi munkaviszony esetén is van lehetőség.

Tisztelt Hitelnet csoport!
Kaphatok használt lakásvásárlási hitelt, vagy bármilyen hitelt lakásvásárlás céljára, ha Ausztriában dolgozom? A fizetésemet osztrák bankkártyára folyósítják. Nincs más bevonható ingatlan és adóstárs, csak a majd megvásárolandó lakás vagy ház.
Válaszukat előre is köszönöm!
Tisztelettel,
Csaba

Kedves Csaba!
Lakáshitel felvételénél pénzügyi partnereink elfogadják az ausztriai munkaviszonyból származó jövedelmet. Ha rendelkezik a szükséges önerővel, akkor a vásárolandó lakás bevonásával megvalósulhat a hitelfelvétel. Személyre szóló, díjmentes lakáshitel ajánlatunkat online ajánlatkérő nyomtatványunk kitöltésével igényelheti!

Tisztelt Cím!
Angliában élek és dolgozom 5 éve. Nettó keresetem 350.000 Ft körül van. Szeretnék otthon ingatlanokat vásárolni és bérbe adni. A keresetemet hány %-ig lehet terhelni és számít-e az, hogy hány ingatlanra van felvéve? Például 4 lakás megvásárlása egyenként 20.000 Ft törlesztő részlettel megoldható-e?
Köszönettel.

Kedves Nóra! Az úgynevezett hitelezhetőségi limitet, vagyis azt, hogy a fizetésnek hány százaléka költhető hiteltörlesztésre a bankok az adós egyéb kiadásainak figyelembevételével határozzák meg. Általánosságban elmondható, hogy a jövedelemnek maximum a 30-50%-át teheti ki a törlesztő részlet. Lakásvásárlás esetén meghatározó az ingatlanfedezettség is. A lakáshitel felvételéhez ingatlanfedezet kell. Általában a vásárolandó lakás kerül bevonásra, de mivel ennek 100%-a nem vehető fel, ezért önerő is szükséges. Az, hogy mennyi, függ a lakás értékétől és területi elhelyezkedésétől, jövedelemtől, stb. Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat, s a további részletek ismeretében Szakértőink személyre szabottan fogják tájékoztatni a lakásvásárlási lehetőségekről, várható havi törlesztésről. Személyre… Továbbiak »

Jó napot.
Érdeklődni szeretnék, hogy párommal Angliából szeretnék hitelt intézni, mert lakást szeretnénk vásárolni.
Érdeklődnék, hogy ez pontosan hogyan lehetséges?
Üdv.
Katalin

Kedves Katalin!
Lakásvásárlási hitel külföldi munkaviszonnyal is igényelhető. Munkáltatói igazolás, munkaszerződés és munkabért tartalmazó bakszámla szükséges hozzá. Ha nem bankszámlára érkezik a munkabérük, akkor a kinti adóhatóság jövedelemigazolását lehet benyújtani a bankszámla kivonatok helyett. Feltétel a legalább 3 hónapos, folyamatos munkaviszony.
A hitel fedezete a Magyarország területén található, megvásárolni kívánt lakás. A hitel a lakás értékének maximum 80%-áig terjedhet. A finanszírozás mértéke függ attól, hogy új vagy használt lakást szeretnének vásárolni, hol van helyileg a lakás, illetve az igénylők jövedelmi helyzete szintén befolyásoló tényező.
Célszerű lenne személyre szóló lakáshitel ajánlatot kérnie. Ezt online adatlapunk kitöltésével teheti meg!

Érdeklôdni szeretnëk,kanadai ällandó munkahellyel rendelkező,magyar ăllampolgár kaphat-e lakásvásärlásra hitelt
? Ha igen,häny éves korig lehet igdnybe venni?
Köszönöm válaszuk elôre is!

Tisztelt Hitelnet!
Berlinben élő magyar állampolgár vagyok, szeretnék hitelt igényelni egy Palkonyán (Baranya megye) lévő ház megvásárlásához.
12 Millió Forint hitelre lenne szükségem. Berlinben alkalmazottként dolgozom, nettó fizetésem 2500 Euró. Fedezetként egy budakeszi zártkerti ingatlannal rendelkezem.
Milyen lehetőségeim vannak?

Tisztelt Hölgyem/Uram!
Angliai több, mint egy éves bejelentett munkaviszonnyal rendelkezem. Határozatlan idejű szerződéssel bruttó 1200 fontos havi fizetéssel. 9 millió forintra lenne szükségem magyarországi lakásvásárlás miatt. A feleségem bevonható adóstársnak, neki szintén angliai munkaviszonya van, havi bruttó 1500 fontos havi jövedelemmel. Magyarországi bejelentett lakcímmel és folyószámlával rendelkezünk.
Milyen ajánlatot tudnak adni a fentiek tudatában?
Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel.
Zsolt

A párommal kint élek Hollandiában. Mind a kettőnknek bejelentett munkahelyünk van egy kis faluban :’( madocsán:-). Szeretnék lakást vásárolni 3-4 millió Ft között.

A férjemmel Angliában élünk és jövőre haza szeretnénk térni. Lakáshitelt szeretnénk felvenni Magyarországon. A kérdésem az lenne, hogy megigényelhetjük-e most, amíg a férjem angliai munkahellyel rendelkezik?

Jó napot kívánok!
Használt lakást szeretnénk venni a férjemmel. Van egy fél éves kisbabánk, aki nem közös. Érdekelne hogy úgy is lehet-e lakásvásárlási hitelhez jutni, ha a párom külföldön dolgozik bejelentetten? Nekem is van munkaviszonyom, de gyesen vagyok jelenleg. Önerő nélkül a félszocpolt is beszámítanák a hitelhez?
Válaszukat előre is köszönöm.
Üdvözlettel: Nikolett


29
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x