Kölcsön közüzemi tartozás rendezésére

Tisztelt Hitelnet!

A tartozásom rendezésére szeretnék kölcsönt felvenni. Nekem nem személyi kölcsönöm vagy jelzáloghitelem van, hanem sajnos a közüzemi számlákkal maradtam el egy kicsit.

A páromnak van bejelentett munkahelye, havi 120 ezer forintot keres, de én nemrég gyesre mentem, így lényegesen csökkent a bevételünk és emiatt halmozódott fel a közüzemi tartozás az egyik szolgáltatónál.

Kb. 300 ezer forintra lenne szükség, de a tartozás ennél kevesebb. Hitelünk nincsen. Kérdésem, hogy kaphatunk-e 300 ezer forintot az adósság megszüntetésére?

Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelettel: Antónia

Kedves Antónia!

Adósságrendező hitelt a pénzintézetek ingatlanfedezet mellett nyújtanak, s a minimálisan felvehető hitelösszeg ez esetben 1 millió forint. Mivel Önnek ennél kisebb összegű kölcsönre – 300.000.- Ft-ra – lenne szüksége, ezért nem adósságrendező hitelt, hanem személyi kölcsönt tudunk ajánlani.

A személyi hitel igénylője az Ön párja lehetne, mert a gyes nem fogadható el önálló jövedelemként hitelfelvétel során. Ha a párjának van legalább féléves folyamatos munkaviszonya és minimum 2 hónapja van valamelyik banknál saját névre szóló lakossági folyószámlája, akkor ő lehet a hitelfelvevő. Az nem követelmény, hogy a munkabérének is folyószámlára kell érkeznie. Ugyanakkor előírás, hogy az igénylő adatai nem szerepelhetnek negatív tartalommal a BAR listán.

Amennyiben ezen alapfeltételek teljesülnek, akkor javasoljuk, hogy töltsék ki ajánlatkérő nyomtatványukat, s ezt követően Tanácsadóink személyre szabott hitelajánlat formájában küldik el Önöknek a hitellehetőségeket. Mivel a személyi hitel felhasználását nem kell igazolni, ezért a felhalmozott közüzemi tartozást visszafizethetik belőle.


Utolsó módosítás: 2021. január 05. keddFeliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
4 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Sürgősen pénzre lenne szükségem!! Vannak elmaradt számláim és szeretném rendezni.

Tisztelt Hitelnet!
A közüzemi díjak fizetésével annyira elmaradtam, hogy az egyik szolgáltató már rá is rakatta a jelzálogjogát a lakásomra. Most kaptam meg a levelet erről. Nagyon kétségbe vagyok esve. A kérdésem az lenne, hogy vehetnék fel adósságrendező hitelt, hogy visszafizessem? Nem szeretném a lakásomat elveszíteni.
Nagyon köszönöm a segítségüket előre is.
Cili


4
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x