Kedvező adósságrendezés ingatlanfedezettel

Üdvözletem!

Két személyi kölcsönöm van jelenleg az egyik banknál, részleteik 5 800 és 16 700 forint. A családban kialakult helyzet miatt egy ideig biztosan több kiadásra kell majd számítanom, ezért szeretném, ha megoldható lenne ezeknek a részleteknek a csökkentése.

Amikor felvettem őket, nem volt szükség ingatlanfedezetre, most viszont fel is ajánlanék annak érdekében, hogy kevesebb legyen a havi fix kiadás. Saját lakással, és egy telekkel is rendelkezem, melyek bármelyikét felajánlanám, természetesen attól függően, hogy minimum mekkora értékűt fogad el a bank. A két kölcsönt jövedelem alapon vettem fel, vagyis nem kértek hozzá mást, csak jövedelemigazolást. A jövedelmem azóta sem változott, bankszámlára minden hónapban 245 000 Ft-ot kapok.

Szeretném megkérdezni azt is, hogy az egy hitellel történő kiváltás történhet más hitelintézetnél is, vagy ott kell ezt megoldani, ahol az előző kettőt felvettem?

Köszönöm a választ.
Mónika

Kedves Mónika!

Ingatlanfedezet felajánlásával biztosan kedvezőbb feltételekkel juthat kölcsönhöz, mint fedezet nélkül. Azt tudni kell, hogy az adósságrendező jelzáloghitelek 1 millió Ft-tól érhetők el pénzügyi partnereinknél. Ha a két személyi hitelének összege nem éri el az 1 millió forintot, akkor is megoldható az adósságrendezés plusz szabad felhasználású rész igénylésével. Ha 1 millió forintot vesz fel 10 éves futamidőre, akkor is közel 50%-kal csökkenthető a jelenlegi törlesztési kötelezettsége.

A legtöbb bank telket nem fogad el adósságrendező, illetve szabad felhasználású jelzáloghitel fedezeteként. Saját lakását lenne célszerű megterhelni. A fedezetül bevont ingatlannak legalább 5 millió Ft értékűnek kell lenni. A hitelfelvétel előtt banki értékbecslő fogja megállapítani a lakás aktuális értékét.

A hitellel történő kiváltás természetesen történhet másik pénzintézetnél, nemcsak ott oldható meg, ahol a kölcsönöket felvette. Minden esetben feltétel a kölcsönök szerződésszerű törlesztésének igazolása, vagyis a problémamentes hitelmúlt. A fennálló tartozásról hivatalos igazolást kell majd kérni. A törlesztési bankszámla kivonatok bemutatásával pedig igazolható a szerződésszerű hiteltörlesztés.

Javasoljuk, hogy az adósságrendező hitellehetőségek megismeréséhez töltse ki online ajánlatkérő adatlapunkat. Ezt követően Szakértőink személyre szabott, díjmentes hitelajánlatban fogják Önt tájékoztatni az elérhető konstrukciókról. A jelzálog alapon nyújtott adósságrendező hitelek várható törlesztő részletéről adósságrendező hitel kalkulátorunk segítségével előzetesen is tájékozódhat.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

4 milliós forinthitel 12 százalékos kamattal kiváltható-e alacsonyabb kamattal és kevesebb törlesztő részlettel?
Tisztelettel.

Kedves Margit!
A jelenleg elérhető hitelkiváltó kölcsönök kamata jóval alacsonyabb 12%-nál. Javasoljuk, hogy töltse ki online ajánlatkérő űrlapunkat, s a további részletek ismeretében Szakértőink készséggel tájékoztatják a legkedvezőbb konstrukciókról. A hitelkiváltás alapfeltétele, hogy a jelenlegi kölcsönt problémamentesen törlessze.


2
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x