Kedvezményes végtörlesztés a legkedvezőbb hitellel külföldi jövedelem esetén

Üdvözlöm!

Olyan lehetőséget keresek, ahol a legkedvezőbb feltételekkel tudom forint alapon kiváltani a jelenlegi, lakásvásárlás céljából felvett CHF alapú hitelem. A végtörlesztés feltételeinek megfelelek.
Külföldi keresetem 350-400e forint/hó. Szükséges e az erről beszerzett papírokat magyar nyelvre fordítani? Illetve milyen papírokra van szükség (munkáltatói igazolás, kereseti igazolás, egyéb)? Szükséges e a lakást újra felértékeltetni?

Válaszát előre is köszönöm!

üdv.: Takács Péter
Kérdést feltette: Takács Péter

Tisztelt Takács Péter!
A végtörlesztési szándékát december 31-ig mindenképpen jeleznie kell a kiváltani kívánt hitelt folyósító pénzintézetnél. A legkedvezőbb hitel felkutatásában azonban a hitelközvetítők nem vehetnek részt, mert a kormány kizárta ennek lehetőségét. Javasoljuk fáradjon el néhány pénzintézethez és érdeklődjön személyesen a lehetőségekről. Annyit azonban tudnia kell, hogy jelenleg a forint alapú hitelek kamata már 10 % fölött jár, tehát a havi törlesztő részlete nagy valószínűséggel már nem fog csökkenni.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x