Kedvezményes hitelvisszafizetés

Használt lakásvásárlásra 4 éve felvett 10 millió forint svájci frank alapú hitelünkből 2011 decemberében még 1,5 millió forint volt a tartozásunk. Nem tudtunk vég törleszteni. A hitelt havonta a megadott feltételekkel a mai napig hiánytalanul fizetjük.

A most hirdetett kedvezmény érthető magyarázatát szíveskedjenek tájékoztatásom végett konkrétan megválaszolni. /pld. a 180 forintos összeget, meddig lehet, mi lesz a különbözettel stb./

Köszönettel.

Kedves Uram!

A jelenleg elérhető kedvezményes hiteltörlesztési lehetőséget deviza alapú lakáshitelek esetében az árfolyamrögzítés jelenti.

Az árfolyamrögzítés alapján fizetendő törlesztő részlet kiszámításával kapcsolatban IDE kattintva tájékozódhat.

Az árfolyamrögzítés feltételeit és az ezzel kapcsolatos legfontosabb információkat ITT találja.
 

 Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Üdvözlöm!
2006-ban svájci frank lakásvásárlási hitelt vettünk fel 5,6 m Ft-ot. Ezidáig rendesen fizettük, de a fizetés ellenére a tartozás 7,3 m Ft. Egyáltalán nem csökken. 35 évre vettük fel. Érdeklődnék, hogy ha vissza tudnánk fizetni, akkor csak az 5,6 m Ft felvett összeget kell kifizetni, vagy a bank által küldött féléves elszámolás után a 7,2 m Ft-ot.
Válaszát előre is megköszönöm.


2
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x