Tisztelt Hiteltanácsadó!

Keressük az elérhető legkedvezőbb lakáshitelt és valamilyen akciós lehetőséget szeretnénk találni. Rendelkezünk megfelelő jövedelemmel és a szükséges önerő is rendelkezésünkre áll. Kipróbáltuk az Önök hitelkalkulátorát és tetszik az eredmény, csak azt nem tudjuk hogy pontosan milyen költségekkel lehet a hitelhez hozzájutni. Kérem legyen kedves a részünkre egy ajánlatot küldeni részletesen, hogy pontosan milyen papírokat kell beszereznünk illetve azt is hogy mennyit kell kifizetni a hiteligénylés során, mert erre nem találtam utalást sehol sem az önök honlapján.

Amennyiben lehetséges kérem az emailcímemre válaszoljanak.

Köszönettel N. Tivadar

Kedves Tivadar!

Hitelkalkulátorunk segítségével meg tudja tekinteni a jelenleg elérhető legkedvezőbb törlesztő részleteket és az ezekhez kapcsolódó teljes hiteldíj mutató értékeket. A THM a törvényi szabályozás értelmében átfogó képet ad arra vonatkozóan, hogy mennyit kell a felvett hitelen felül visszafizetnie. Ez természetesen tartalmazza a hitel igénylés költségeit is, olyanokat mint értékbecslés, folyósítási jutalék, közjegyzői okirat és a földhivatali költségek is.

Amennyiben kitöltik ajánlatkérő adatlapunkat, kollégáink és tanácsadóink részletes személyre szabott ajánlatot adnak az Ön részére.

Ajánlatainkban a törvényi előírásoknak is megfelelve feltüntetjük a várható havi törlesztőrészletek nagyságát és az igénylés során felmerülő valamennyi költséget is. Nem csak egy ajánlatot készítünk az ön számára hanem legalább hármat négyet, ezek közül nem tudja eldönteni, hogy melyik az Ön számára leginkább megfelelő.

Léteznek a piacon olyan akciós ajánlatok ahol a kezdeti költségek akár elengedése is kerülhetnek, de természetesen ilyenkor előfordulhat, hogy a havi törlesztőrészletét kicsivel magasabbak, mindezekről azonban átfogó képet mutatunk elemzéseinkben és ajánlatainkban.

Egy akciós lakáshitel vagy jelzáloghitel igénylése esetén általában a kezdeti költségeket lehet megtakarítani. Mik lehetnek ezek a kezdeti költségek:

  • értékbecslés (25 – 35000 Ft / ingatlan )
  • folyósítási jutalék: általában a hitel összegének 1-3 százaléka
  • közjegyzői okirat költsége: ennek mértékét a közjegyzői díjszabás határozza meg
  • földhivatali költségek: tulajdoni lap, térképmásolat, bejegyzési illeték ára

További kérdés esetén természetesen állunk szíves rendelkezésére.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése