Kaphatok lakáshitelt, ha Angliában dolgozom?

Tisztelt Hitelnet!

Azt szeretném megtudni, hogy mivel Angliában dolgozom, milyen jövedelemigazolást fogadnak el az otthoni bankok, ha elfogadnak bármilyet.

Valamint szeretném megtudni, hogy az alábbi kondíciók mellett reálisan hozzá tudnék-e jutni hitelhez: egy 8 millió forint értékű társasházi lakást szeretnék megvásárolni. Jelenleg 4 millió forinttal rendelkezem, és négy millió forint hitelt szeretnék felvenni 15 éves lejáratra. A jövedelmem nettó 420ezer forint.

Válaszukat előre is köszönöm!
Sándor

Kedves Sándor!

A pénzintézetek külföldi munkaviszony esetén általában idegen nyelvű munkáltatói igazolás formanyomtatványt tudnak adni. Amennyiben nem, akkor elfogadják az adott munkaadó által kiállított igazolást is, melyet hivatalosan magyar nyelvre kell fordíttatni.

Amennyiben a jövedelem folyószámlára érkezik, akkor annak utolsó 3-6 havi kivonatát is csatolni kell. Nem bankszámlára érkező kereset esetén külföldi adóhatóság által kiállított igazolást kérhetnek. Hitelintézettől függően szükség lehet a külföldi munkaszerződésre.

8 millió forint értékű társasházi lakásra 4 millió forint felvételének – az Ön által megadott kereset figyelembevételével – nincsen akadálya. Ahhoz, hogy személyre szóló lakásvásárlási hitelajánlatot tudjunk készíteni Önnek, legyen kedves kitölteni online ajánlatkérő nyomtatványunkat! Hitelszakértőink rövid időn belül tájékoztatni fogják a jelenleg elérhető lakáshitelekről, aktuális kamatokról és a várható havi törlesztő részlet nagyságáról!

 

 

 

 Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
30 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Hölgyem/Uram!
Jelenleg Szingapúrban élek 2+ éve és érdeklődnék, hogy ezekkel a feltételekkel kaphatok-e lakáshitelt az Önök bankjától magyarországi lakásvásárlásra és ha igen, akkor milyen feltételek mellett.
Válaszukat előre is köszönöm!
Tisztelettel,
András

Kedves András!
Magyarországi lakásvásárlási hitel felvételéhez állandó magyarországi lakcím megléte szükséges.
Ennek megléte esetén személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Külföldön, Angliában dolgozom 6 éve, de szeretnék hazaköltözni, viszont hitelre lenne szükségem az építkezéshez. A kérdésem, hogy van-e rá lehetőség, hogy hitelt vegyek fel otthon, illetve melyik banknál lehetséges ez? Próbáltam utánajárni a neten, de nem találtam banki elérhetőséget.
Köszönöm a választ, Anikó

Kedves Anikó!
A hitelfelvételhez állandó bejelentett magyarországi lakcímmel szükséges rendelkezni. Amennyiben ez megvan, úgy lehetőség nyílhat angliai munkaviszonnyal is hitelfelvételre. Személyre szabott, díjmentes tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség, kérjük, töltse ki online adatlapunkat!

Üdvözlöm!
Jelenleg Angliában dolgozom, teljes munkaidőben, határozatlan idejű szerződéssel, de szeretnék otthon vásárolni egy lakást vagy kis házat. Érdekelne, hogy milyen lehetőségek vannak, illetve, hogy egyáltalán van-e esély arra, hogy kapjak lakáshitelt vagy lízinget. A Brexit miatt is és azért is bizonytalan vagyok, mert vannak tartozásaim otthon. Két hitelkártya, egy folyószámlahitel és diákhitel is.
Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelettel:
Éva

Kedves Éva!
Lakáshitel felvételéhez magyarországi bejelentett lakcím szükséges. Ha ezzel rendelkezik, kérjük töltse ki online adatlapunkat! Ahhoz, hogy személyre szabottan tudjuk tájékoztatni az elérhető lakáshitelekről, előzetes hitelbírálatot szükséges végezni, melyhez további információkra lenne szükség.

Angol-magyar házaspár vagyunk, a magyar fél is ki lett jelentve magyarországi lakcímről, mivel már nagyon régóta kinn tartózkodik. Szeretnénk Budapesten ingatlant vásárolni hosszútávú vagy rövid távú holiday letting célból. Tudunk-e Magyarországon hitelt felvenni 20%-os önerővel? Mindkét fél vállalkozó jelen pillanatban Angliában, folyamatos jövedelemmel. A hitel elsősorban havi albérlet jövedelemből lenne fedezve. Van erre lehetőségünk? Mik a feltetetlek? A magyar félnek vissza kell jelentkeznie magyarországi lakcímre vagy van más módja is? A hosszútávú cél az, hogy Magyarországra költözzünk előbb-utóbb.
,

Kedves Anita!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat, hogy Szakértőink a további részletek ismeretében személyre szabott, díjmentes tájékoztatást tudjanak adni Önöknek az esetlegesen elérhető lakáshitelekről!

Jó napot!
Nevem Béla. Szeretnék hitelt családi házra igényelni. Mi kell hozzá? Én Angliában élek már 10 éve és maszek vagyok.

Kedves Béla!
Kérjük, töltse ki online adatlapunkat, hogy a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni tudják az elérhető lakáshitelekről!

Magyar vagyok, főállású anyuka. Angol férjem másfél éve vállalkozóként dolgozik Angliában. Szeretnénk hazaköltözni Magyarországra és egy számunkra megfelelő ingatlanra bukkantunk, ám jelenleg nincsen a megvásárlásához elegendő megtakarításunk. Kb. az összeg 60%-a hiányzik. Férjem mindenképpen Angliában marad addig, míg minden tartozásunkat lerójuk és egy kis tartalékot is összeszedünk, anyósomék már felajánlották, hogy amikor épp nem utazik másfele munkája miatt, náluk lakhat. A bosszantó dolog az, hogy míg Angliában élünk, a lakásbérleti díjra, rezsire, megélhetésre elmegy havonta annyi pénzünk, amennyiből két-három év alatt vissza tudnánk fizetni a szükséges kölcsönt. Ha hazaköltözünk, ez az összeg minimálisra csökken az angliaihoz képest. Van olyan magyar… Továbbiak »

Kedves Bernadett!
Kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, hogy a további részletek ismeretében Szakértőink tájékoztatni tudják Önöket az esetlegesen elérhető hitelkonstrukciókról.

Tisztelt Hitelszakértő,
Én Angliában élek, 7 évet dolgoztam kint, majd egy kis időre hazaköltöztem, de most 3 hónapja újból kint vagyok és folyamatosan dolgozom. Szeretnek felvenni lakásvásárlásra kölcsönt. Önerőből 8 millió forintot tudok befizetni és 15 millió körüli ingatlant szeretnek vásárolni otthon. 7 millió lakáskölcsön felvételén gondolkodom.
Érdeklődnék, milyen lehetőségeim vannak, tudok-e így felvenni kölcsönt és milyen feltételek mellett külföldön bejelentett munkaviszony esetén.
Előre is köszönöm a segítséget!
Tisztelettel: Veronika

Kedves Veronika!
Amennyiben határozatlan idejű munkaszerződése van, akkor már most is igényelhető a kölcsön. 15 milliós ingatlan vásárlásához a 8 millió forint elegendő önerőt jelent. Személyre szóló, díjmentes lakáshitel ajánlatunkhoz kérjük, töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat!

Tisztelt Hitelnet,
szeretnék érdeklődni a hitelkérelem folyamatáról külföldön munkát vállalóként, teljes munkaidős állásom van Angliában.
Tudnak-e nekem segíteni az igénylésben, illetve információt adni a hitelintézetek felé benyújtandó igazolásokról?
Köszönöm válaszukat
Tisztelettel
Péter

Kedves Péter!
Angliai munkaviszonnyal bankpartnereinknél jelzáloghitel felvételére van lehetőség. Célszerű volna kitöltenie online ajánlatkérő nyomtatványunkat, hogy a részletek ismeretében Szakértőink személyre szóló, díjmentes hitelajánlatot készíthessenek Önnek.

Jó napot.
Érdeklődnék, hogy tudnak-e segítséget nyújtani lakásvásárlással kapcsolatban (ügyintézés, stb.)? Én Angliában dolgozom 10 éve, folyamatos munkaviszonnyal. Magyarországon szeretnék lakást vásárolni befektetésnek minimális kezdő résszel. Kezes saját ingatlannal van, ha szükséges (Budapesti ingatlan).
Köszönöm.

Kedves Olivér!
A hiteltanácsadásban és a teljes körű hitelügyintézésben tudunk Önnek segíteni irodáinkban mindezt természetesen díjmentesen. Online ajánlatkérését követően Szakértőink tájékoztatni tudják az angliai munkaviszony esetén szükséges jövedelemigazolásról, az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő lakáshitelekről, valamint a hitelfelvétel menetéről!

Angliában dolgozom negyedik éve. Házat vásárolnék Magyarországon. A jövedelmem kb. 400.000 Ft. Szerződéses munkám van, határozatlan idejű. 5 millió Ft-ra volna szükségünk. Élettársam gyesen van. Van-e mód hitelfelvételre otthon???
Köszönettel: Zoltán

Üdv!
Jelenleg még Németországba dolgozom, német egyéni munkavállalóként, és otthon szeretnék lakáshitelt felvenni. Kérdésem az lenne, hogy a német kereseti igazolást elfogadják-e Magyarországon, és hogy szükséges-e belefizetni, pl. 25%-ot?

Jó napot.
Szeretnék érdeklődni, hogy Spanyolországban kezdtem el dolgozni és a keresetem 920 euró nettó! A kérdésem az lenne, hogy vennék egy házat, melynek értéke 5.700.000 és én 2.000.000-val tudnék beszállni!! Azaz kellene 3.700.000 kölcsön és a ház lenne a fedezet!! A kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e? Illetve hány hónap munkaviszony kell hozzá és milyen papírok!!

Üdvözlöm!
Én külföldre járok dolgozni,bottani alkalmazásban vagyok, ott adózom stb. már több éve.
Kaphatok-e Magyarországon lakáshitelt?

Tisztel Hölgyem/Uram!
Külföldön élő 22 éves magyar vagyok. A fizetésem éves szinten (adózás előtt) £15000 (adózás után is) 14000£ fölött van. Viszont nemrég álltam csak munkába ennél a munkáltatónál. Azonban 18 éves korom óta (mióta kint vagyok) mindig volt munkám.
Szeretnék egy házat venni Magyarországon. Azonban tudom, hogy az épület és a telek nem kerülne túl sokba (circa 5 millió). Milyen lehetőségeim lehetnek, hogy megvehessem? Rövid lejáratú hitelben gondolkoztam (maximum 5-10 év). Eddigi megtakarításom kb. 4500£.
Mit/ milyen feltételeket kellene teljesítenem?
Köszönettel:
Bernadett

Szeretnék információt kapni arról, hogy hogyan tudnék hitelt felvenni, ha házat akarok vásárolni Magyaroroszágon?
Én Canadában élek, dolgozom mar 15 éve. Szeretnék a családomnak otthon segíteni, hogy házhoz jussanak. Milyen papírokra van szükség ahhoz, hogy ez megvalusóljon?
Előre is köszönöm a válaszukat!
Tisztelettel,
Mónika


30
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x