Kaphatok adósságrendező hitelt?

Jó napot!

Jelenleg gyesen vagyok jövő márciusig, de be vagyok jelentve 4 órás munkaidőbe és ezért kapok 52.000.- Ft-ot és a gyes plusz családi pótlékra 37.850.- Ft-ot, és a lakástámogatás: 6.200.- Ft. A férjem kb.: 55.000.- Ft-ot kap, be van jelentve. Van bankszámlám is, amit tudok igazolni és nincs rajta tartozásom, kb.: havi 150.000.- megy a számlára. A lakás amiben lakunk még nem saját, de fizetjük. Erre az összegre kaphatnék-e adósságrendező hitelt, 600.000.- Ft-ot?

Még 1 kérdés: T-mobile és a Vodafone felé van tartozásom. Erre kapok kölcsönt? Sajnos nem tudok mindent kifizetni, de szeretném ha nem volna adósságom!!! És sokkal könnyebb lenne egyfelé fizetni, mert részletfizetésre is sokat kérnek, amit nem tudok fizetni két fele! Ha itt kapnék hitelt, akkor havi maximum 20-21.000.- Ft-tal tudnám fizetni!

Megértésüket előre is köszönöm és várom mielőbbi válaszukat!
Tisztelettel: “egy szomorú hölgy”

Kedves Erika!

Hitelfelvételhez az adósnak munkaviszonyból származó, legalább a mindenkori minimálbér összegét elérő jövedelmet kell igazolnia. Ez jelenleg bruttó 93.000.- Ft. Mivel férje jövedelme ezt az összeget nem éri el, ezért nem felel meg a jövedelemmel szemben támasztott elvárásnak.

A  4 órás részmunkaidő, illetve a  gyes szintén nem fogadható el önálló jövedelemként, így az elvárt jövedelem hiányában sajnos nem tudunk Önöknek megfelelő hitelajánlatot készíteni.

Hátralékos telefonszámla kiegyenlítésére nem nyújtható adósságrendező hitel, illetve elmaradást mutató számla esetén az igénylő hitelkérelmét visszautasítják a pénzintézetek.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
2 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Tisztelt Hitelnet!
Kaphatok-e adósságrendező hitelt, ha van egy kis elmaradásom. Ebben a hónapban a bank nem tudta levonni a számlámról a hiteltörlesztést, tehát 1 havi a hátralékom.
Ha ez nem akadály, akkor érdekelnének az adósságrendező hitelek.
Várom mielőbbi válaszát!
Köszönettel: Ferenc


2
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x