Kaphatok adósságrendező hitelt, ha tiltják a fizetésemet?

Tisztelt Hitelnet!

Először is köszönöm a lehetőséget. Az lenne a kérdésem, hogy március hónaptól a fizetésem 33%-át tiltani fogják, majd amit kézhez kapok maradék fizetést, az sajnos nem elég a megélhetéshez! Albérletben lakom két kiskorú gyermekemmel (5 éves, 4 éves). Az albérlet, a rezsiköltség, az óvoda és el is fogyott a maradék fizetésem!! És akkor még ebben nincs benne az élelem fogyasztás! Mit eszünk a gyerekekkel egy hónapig, ha nincs rá pénz! Sajnos!

A tartozásomat módomban áll rendezni, de ez sajnos nagyon nagyon nagy összeg, amit vonnak a fizetésemből. Mi erre a magoldás?

Köszönöm válaszát előre!
Tisztelettel egy tanácstalan és kétségbeesett anyuka!
Annamária

Kedves Annamária!

Adósságrendező hitel igénylésére ebben a helyzetben már sajnos nincs lehetősége. Olyan munkáltatói igazolást ugyanis egyik bank sem fogad el, melyen látszik, hogy az igénylő jövedelmét fizetés letiltás terheli. Ez hitelfelvételnél sajnos kizáró okot jelent. További akadály lehet, hogy a kölcsön nemfizetése miatt az Ön adatait BAR listára tette a pénzintézet. A negatív tartalmú BAR lista pedig szintén kizárja a további hitelfelvételt az összes pénzügyi partnerünknél. Az előzőek alapján sajnos nem tudunk Önnek olyan hitelfelvételi lehetőséget ajánlani, mellyel megoldható lenne a hitel kiváltása.

Mivel Ön jelenleg nem hitelképes egyik pénzintézetnél sem, ezért megoldás csak az lehet, ha van esetleg olyan családtag, aki hitel felvételével vagy saját erőből kisegíti Önt. Amennyiben a fennálló tartozása 1 millió forint alatti összeg, akkor a hitelfeltételeknek megfelelő adós személyi kölcsön formájában juthat az összeghez, mely felhasználható a korábbi tartozás megszüntetésére. 1 millió forint feletti összeg esetén ingatlanfedezet bevonásával elérhető szabad felhasználású jelzáloghitelhez juthat az illető, melyből szintén kiegyenlíthető a tartozás.

Amennyiben ezek a lehetőségek szóba jöhetnek, kérjük, töltsék ki online űrlapunkat, s Tanácsadóink tájékoztatni fogják Önöket az elérhető hitellehetőségekről! Ha a másik személy által történő hitelfelvétel nem járható út, akkor esetleg végrehajtási ügyekben jártas szakértő segítését kérheti a továbbiakat illetően.Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézést is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
12 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

Jó napot! Én is segítséget szeretnék kérni. Személyi kölcsönt szeretnék felvenni, de most inkasszót rakott a számlámra a NAV adótartozás miatt. A második havi fizetésemből vonnak le elvileg a 33%-át. Voltam bent az APEH-nál részlet fizetést kérni. Elvileg már a másik fizuból nem vonnak le, hanem nekem kell havonta csekken fizetnem egy összeget. Az Apehnál azt mondta az ügyintéző, hogy a banknak ez nem probléma, mert ők adnak egy nullás igazolást, csak a havi törlesztést kell mondanom a banknak, hogy mennyit fizetek. A kérdésem, hogy a bank nem fog ezért elutasítani, hogyha látja, hogy az egyik hónapban volt levonásom? Köszönöm… Továbbiak »

Kedves Zsolt!
Személyre szabott tájékoztatáshoz bővebb információkra lenne szükség. Javasoljuk, hogy töltse ki online adatlapunkat és ez alapján Szakértőink tájékoztatni tudják az esetlegesen elérhető hitellehetőségekről.

Sajnos a régebbi hiteleim tartozásaim miatt,túlságosan eladósodtam. a fizetésem 50% át folyamatosan tiltsák,amivel nem is lenne gond mert szeretném kifizetni a tartozásaim. Viszont valamilyen olyan megoldást szeretnék amivel csökkenthetném a letiltásaimat és vagy megszüntethetném,mondjuk egy adósságrendező hitellel,vagy bármilyen módszerrel amivel lehetséges lenne hogy ne tiltsák a fizetésem 50%-át 80-120 ezreket,hanem akkor csak maradna egy bizonyos törlesztő részlet. Nagyon szépen kérem a jó tanácsukat segitségüket ebben,mert igy a lakhatásom se lesz sokáig biztositott

Kedves Attila,
Adósságrendező hitel igénylésére ebben a helyzetben már sajnos nincs lehetősége. Olyan munkáltatói igazolást ugyanis egyik bank sem fogad el, melyen látszik, hogy az igénylő jövedelmét fizetés letiltás terheli. Ez hitelfelvételnél sajnos kizáró okot jelent. További akadály lehet, hogy a kölcsön nemfizetése miatt az Ön adatait BAR listára tette a pénzintézet. A negatív tartalmú BAR lista pedig szintén kizárja a további hitelfelvételt az összes pénzügyi partnerünknél. Az előzőek alapján sajnos nem tudunk Önnek olyan hitelfelvételi lehetőséget ajánlani, mellyel megoldható lenne a hitel kiváltása.

Ha vonják a fizetésemet, de csak 33 százalékát, akkor kaphatok valahol is hitelt? Most a fizetésem 120 ezer Ft. Ebből vonnak, így szoktam 80 ezret bankszámlámra megkapni. Sajnos csak 3 havi hosszabbításokat ad a cég nekem. Még másfél év és véglegesítenek. Nekem most lenne a pénzre szükségem. Olyan 500 ezer forint kellene, amiből megpróbálnám kifizetni a fizetésletiltásomat is, amiből még kb. 150 ezer lehet hátra.
Köszönöm.

Kedves Richárd!
Fizetésletiltás esetén sajnos nincs lehetőség hitelfelvételre egyik pénzügyi partnerünknél sem.

A férjem egy csomó hitelt, vásárlási kártyát összeszedett. Sajnos megfojt bennünket a részletfizetés. Szeretnénk kifizetni minden hitelt és csak egy helyre tartozni, fizetni. Azt is le kell írnom, hogy sajnos már letiltása is van. Beleszaladtunk az egyik banknál egy olyan ügyintézőbe, hogy ígért fűt-fát, ha átmegy ehhez a bankhoz. Át is ment, de ő megkapta a bónuszt, mi nem a hitelek kiváltását. Sajnos nagyon megjártuk és most nem igen találunk kiutat.
Várom válaszukat.
Tisztelettel.
Erzsébet
Ui: Sajnos bár listára is került a férjem.

Kedves Erzsébet!
Fizetés letiltás és negatív tartalmú BAR lista esetén sajnos nincs lehetőség bankpartnereinknél adósságrendező hitel felvételére.

Olyan kérdésem lenne, mivel a fizetésem 33%-át levonják, ami azt jelenti, havi 50 vagy meg annál is több ezer Ft és még hátra van kb. egy év, azaz még kb. 800 ezer Ft körül.
Milyen mód lenne rá, hogy ezt kiváltani, hogy ne kelljen ennyi sokat levonjanak. A fele levonás alatt jó lenne. Ingatlanfedezet nincs.
Köszönöm a segítséget.
Üdv.
László

Kedves László!
Fizetés letiltás esetén nincs lehetőség adósságrendező hitel felvételre. A munkabér letiltás minden pénzintézetnél kizárja a hitelfelvétel lehetőségét, így sajnos nem tudunk Önnek megfelelő megoldást javasolni.

Ha inkasszó van a számlámon vehetek-e fel személyi kölcsönt, mert szeretnek új albérletbe költözni, de a kaukciora kevés a letiltás miatt.

Kedves Edina!
A fizetés letiltás minden pénzintézetnél kizárja a hitelfelvétel lehetőségét, ezért így sajnos nem juthat kölcsönhöz.


12
0
Tedd fel kérdésed, vagy olvasd el mások kérdéseire adott válaszainkat.x