Tisztelt Szakértő!

A következő helyzet előtt állunk: A párom 7 éve dolgozik a munkahelyén és lehet, hogy átmegy egy másik céghez, (soha nem volt munkanélküli), de a nyár folyamán szeretnénk építkezni és a hitelkérelemhez munkáltatói igazolás is szükséges ugyebár. A kamattámogatott hitelt szeretnénk igénybe venni.

Én most Gyeden vagyok. Ahol igényelnénk a hitelt, az én jövedelmemet nem fogadják el (így én nem is tudnék hitelt igényelni), csak a párom. Ha időközben átmegy a párom másik céghez és onnan kér majd munkáltatóit az hátrányt okoz-e a hitelfelvételnél, illetve ha marad még a munkahelyén, a mostani helyről kér munkáltatóit és a hitel elbírálása alatt kerül át a másik munkahelyre ilyen esetekben jelentkezik-e valami probléma? ’97- óta folyamatos munkaviszonyban áll!

Köszönöm a segítségét!
Melinda

Kedves Melinda!

A hitelfelvételhez minimum 3 hónapos munkaviszony szükséges az igénylő jelenlegi munkahelyén. A gyedet valóban nem veszi figyelembe önálló jövedelemként egyik bank sem, így munkahely váltás esetén meg kell várni a 3 hónapot.

Amennyiben a hitel elbírálása illetve szerződéskötés után kerül át Párja a másik munkahelyre, akkor az már nem befolyásolja az ügyletet.

Javasoljuk, hogy töltse ki online ajánlatkérő nyomtatványunkat, s ismerjék meg pénzügyi partnereink legkedvezőbb kamattámogatott hitelkonstrukcióit! A díjmentes hitelügyintézés mellett vállaljuk az esetleges szocpolügyintézést is!

 

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése