Az alábbiakban a Hitelnet Bankpartnere által kamatkedvezménnyel nyújtott jelzáloghitelekről olvashat. Megtudhatja a kamatkedvezmény mértékét, a kedvezmény érvényesítésének feltételeit, valamint azon hitelkonstrukciók körét, melyre az említett kamatkedvezmény igénybe vehető.

A pénzintézet a mindenkor érvényes ügyleti kamat mértékéből 0,5%-os kamatkedvezményt biztosít maximum 3 évig abban az esetben, ha Ön a kamatkedvezmény igénybe vételéhez szükséges feltételeket teljesíti, valamint e feltételek legalább ugyanennyi ideig megvalósulnak.

A 0,5%-os kamatkedvezményre való jogosultság feltételei:

  • A hiteligénylő esetleges meglévő jelzáloghiteleinek szerződésszerű teljesítése.
  • Az ügyfél rendelkezik a Bank által előírt számlacsomaggal, vagy legkésőbb a kölcsönszerződés aláírásának napjáig igényli.
  • A hitelfelvevő rendelkezik a Pénzintézet által előírt bankkártyával, vagy legkésőbb a bankszámlaszerződés megkötésének napján igényli.
  • A leendő adós jövedelmét Bankpartnerünknél vezetett folyószámlájára utaltatja, valamint vállalja a kölcsön törlesztő részletének összegét havonta legalább 50 ezer forinttal meghaladó összegű számlajóváírást.
  • Az igénylő 2 db havi esedékességű csoportos beszedési megbízást ad, vagy vállalja, hogy havonta 3 db, összesen legalább 15 ezer forint összegű sikeres kártyás vásárlási tranzakciót bonyolít

További kamatkedvezmény vehető igénybe az alábbi feltételekkel:

  • Ha Ön a hitelbírálat során a legjobb adósminősítési kategóriába kerül, akkor 0,15%-os kamatkedvezmény érvényesíthető.
  • Amennyiben a fedezetként felajánlott ingatlan a Bank által meghatározott településen helyezkedik el, akkor ez további 0,15%-os kamatkedvezményre jogosítja Önt.
  • Ha Ön az ingatlan hitelbiztosítéki értékének maximum 50%-ig történő finanszírozását kéri, akkor 0,2%-os kamatkedvezményben részesülhet.

A hitel törlesztésére újonnan megnyitott bankszámla esetén pénzügyi Partnerünk fél éven keresztül elengedi a havi számlavezetési díjat. A hitelfelvétel járulékos költségeire vonatkozó további kedvezményekről irodáinkban tájékozódhat.

Fenti feltételek teljesülése esetén tehát Ön összességében 1%-os kamatkedvezmény elérésére lehet jogosult. A kedvezmény forint és euró alapú, szabad felhasználású és lakáscélú konstrukciók esetében egyaránt igénybe vehető. A hiteligényléshez szükséges dokumentumokkal és egyéb részletekkel kapcsolatban a Hitelnet irodáiban érdeklődhet.

A fenti kamatkedvezménnyel nyújtott jelzáloghitelek havi törlesztő részletét megtudhatja, ha kitölti a honlapunkon található ajánlatkérő nyomtatványt, mely alapján hitelezési Tanácsadóink egy munkanap alatt elkészítik az Ön igényeinek és lehetőségeinek megfelelő díjmentes ajánlatot.

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése