Kamatcsökkenés a piaci kamatozású forint alapú hiteleknél

Vezető pénzintézeteink egyike újabb kamatcsökkentést hajtott végre a piaci kamatozású forint alapú lakossági jelzáloghitelek, valamint az ingatlanfedezet bevonása nélkül nyújtott forinthitelek területén. A jegybanki alapkamat újabb csökkenésével párhuzamosan került sor a forinthitelek kamatának mérséklésére.

A kamatcsökkenés az alábbi forint alapú hiteleket érinti:

  • Piaci kamatozású lakossági jelzáloghitelek ingatlanfedezet bevonásával – lakáscélú és szabad felhasználású konstrukciók esetén egyaránt
  • Ingatlanfedezet nélküli személyi kölcsön
  • Lakossági folyószámlahitel
  • Egyéb fedezet mellett nyújtott lakossági hitelek, mint betétfedezetű hitel, nyugdíjpénztári hitel, lombard hitel

Az ingatlanfedezet bevonása mellett igényelhető hitelkonstrukciók járulékos költségeit illetően további kedvezményeket nyújt partner pénzintézetünk: az ügyfelek számára az alábbi díjak kerülnek elengedésre:

  • hiteligénylési díj
  • ügyintézési díj
  • szerződéskötési díj

A pénzintézet által nyújtott díjelengedési kedvezmény akkor érvényes, ha Ön hitelkérelmét legkésőbb 2010. február 28-ig benyújtja, valamint szerződése 2010. április 30-ig aláírásra kerül.
Amennyiben részletesen kíván tájékozódni a csökkentett kamatú szabad felhasználású és lakáscélú hitelek iránt, kérje a Hitelnet pénzügyi tanácsadóinak segítségét.

Konkrét hitelügylet esetén elküldheti ajánlatkérését a honlapunkon található űrlap kitöltésével. Kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot és rendelkezésükre bocsátják a bankpiac legkedvezőbb hitelkonstrukcióit tartalmazó ajánlatot. Az ajánlatkérés a Hitelnet irodáiban díjmentes!
Utolsó módosítás: 2021. január 05. kedd


Kérje ajánlatunkat!

Kérje a Hitelnet szakértőinek egyedi ajánlatát. Díjmentesen segítünk megtalálni az elérhető legkedvezőbb hitel lehetőségeket és a teljes körű ügyintézés is a mi dolgunk.

Ajánlatot kérek

Feliratkozás az új kérdésekre/válaszokra
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Minden hozzászólás megtekintése

0
Tedd fel kérdésed vagy szól hozzá a témához!x